Helyi közélet

2008.03.26. 11:37

Megyei angol verseny a műhelytelepi iskolában

<p>Debrecen - A ”Fun English Competition” elnevezésű megyei angol versenyen 12 általános iskola ötven harmadik-negyedik osztályos tanulója mérte össze tudását.</p>

– A Műhelytelepi Általános Iskola az idei tanévben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, melynek tiszteletére egész éves versenysorozatot szerveztek. Ennek keretében rendezték meg március 20-án délután a ”Fun English Competition” elnevezésű megyei angol verseny, melyen 12 általános iskola ötven harmadik-negyedik osztályos tanulója mérte össze tudását, különböző játékos nyelvi feladatokon keresztül.

A gyerekek nagyon jól felkészültek a versenyre és lelkesen oldották meg a feladványokat – tájékoztatta a Naplót Nagy Katalin Zsuzsa, a verseny szervezője. Mint írta, igen szoros küzdelemben született a következő végeredmény:
Első helyezés (160 pont): Deres Máté (Vörösmarty Mihály Ált. Isk. és AMI), Kókai Dávid (Árpád Vezér Ált. Isk.), Németi Kornél (KFRTKF Gyak. Ált. Isk.)
Második helyezés (158 pont): Martis Emese (Árpád Vezér Ált. Isk.)
Harmadik helyezés (157 pont) : Gonda Soma (Kazinczy Ferenc Ált. Isk.), Hahn Viktória (KFRTKF Gyak. Ált. Isk.), Pázmán Előd (Műhelytelepi Ált. Isk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában