HAON Sziréna

2019.01.09. 09:49

Klórgázszivárgáshoz riasztották a nánási tűzoltókat

Hajdú-Bihar - Gyógyfürdő gépházában történt szivárgás kedden. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Gyógyfürdő gépházában történt szivárgás kedden. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Klórgáz szivárgott egy gyógyfürdő gépházában tegnap kora este Hajdúnánáson. A szivárgást egy automatikus berendezés érzékelte, amely a helyiség átszellőztetését is elvégezte. A helyszínre vonultak a hajdúnánási hivatásos tűzoltók, a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a mobil labor egysége is. A tűzoltók méréseket végeztek az épületben. A mérések nem mutatták ki klórgáz jelenlétét a levegőben, így az ott tartózkodó karbantartókra, lakosságra veszélyt nem jelentett. A palackot a biztonság érdekében kicserélték. A mobil labor szakemberei iparbiztonsági helyszíni szemlét folytattak le az eset kapcsán.

Sárrétudvari külterületén, a 4212-es számú úton egy személygépkocsi félig az árokba csúszott tegnap este. Az autó forgalmi akadályt képzett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd lehúzták az útról. Az autóban utazó három ember nem sérült meg.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -


[related-post post_id="4100803"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!