HAON Sziréna

2018.12.15. 10:05

Kéménytüzet oltottak, cicát mentettek

Hajdú-Bihar - Tiszavasváriban és Bodaszőlőn avatkoztak be a megye tűzoltói pénteken.

Hajdú-Bihar - Tiszavasváriban és Bodaszőlőn avatkoztak be a megye tűzoltói pénteken.

Összegyűlt és meggyulladt a korom egy családi ház kéményében tegnap délben Tiszavasváriban, az Egység utcában. A helyi önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a izzó részeket eltávolították. A ház más módon fűthető maradt.

Kútba esett egy macska péntek délben Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Hegyes utcában. A közel húsz méter mély száraz kútból a cica nem tudott egyedül kijönni, de még az állatvédők sem tudtak segíteni rajta. Riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat. Az egység mentőkötél segítségével kimentette a kútból az állatot, amely nem sérült meg – összegezte a pénteki történéseket a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!