HAON Sziréna

2018.11.02. 10:53

Négyen sérültek a 42-es főúton

Hajdú-Bihar - Mikepércsen kigyulladt egy sírhely, Debrecenben tarló lángolt csütörtökön.

Hajdú-Bihar - Mikepércsen kigyulladt egy sírhely, Debrecenben tarló lángolt csütörtökön.

Összeütközött két személyautó csütörtökön a késő délutáni órákban Biharkeresztes külterületén, a 42-es számú főúton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A balesetben összesen négyen sérültek meg, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A rendőrség a közút forgalmát Biharkeresztes irányába terelte a műszaki beavatkozás idejére.

Kigyulladt egy sírhely tegnap este a mikepércsi temetőben. Riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat, de a polgárőrség helyszínen tartózkodó tagjai még a katasztrófavédelmi egység kiérkezése előtt eloltották a tüzet.

Csutkatarló lángolt egy lakóház udvarán a debreceni Elek utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat – tájékoztatta lapunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!