HAON Sziréna

2018.11.21. 11:13

Nagyhegyesi tűz: már vizsgálják a robbanás körülményeit

Nagyhegyes – Megkezdték a szakemberek a tűzvizsgálati eljárást és a helyszíni szemlét a nagyhegyesi gáztároló égésének helyszínén.

Nagyhegyes – Megkezdték a szakemberek a tűzvizsgálati eljárást és a helyszíni szemlét a nagyhegyesi gáztároló égésének helyszínén.

Papp-Kunkli Nóra, a katasztrófavédelem megyei szóvivője a Napló kérdésére szerdán arról tájékoztatott, hogy 40 nap áll a szakemberek rendelkezésére ahhoz, hogy a baleset körülményeinek kivizsgálják, így még az sem biztos, hogy ebben az évben fény derül az ipari baleset részleteire.

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvétele

Mint arról a szerdai Naplóban és a Hajdú Online-on is beszámoltunk, begyulladt a gáz kedden hajnalban Nagyhegyes külterületén egy gáztároló üzemben. A helyszínen több mint hatvan tűzoltó nyolc vízsugárral és két telepített vízágyúval hűtötte a területet, a tartályokat és vezetékeket. Kora délután érték el a tűzoltók azt az állapotot, amikor biztonságosabban el lehetett oltani a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki, és lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség.

HBN


[related-post post_id="4056212"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!