HAON Sziréna

2018.08.14. 11:43

Elfüstölt egy trágyacsomó Mezőpeterden

Hajdú-Bihar - A megyei tűzoltóknak bőven akadt tennivalójuk a hét első napján. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - A megyei tűzoltóknak bőven akadt tennivalójuk a hét első napján. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hétfőn délelőtt Debrecenben, a Skalnitzky Antal utcában egy tizenöt méteres nyárfa hatméteres ága lehasadt, mely a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a faágat, tájékoztatta a Naplót a megyei katasztrófavédelem illetése.

Elmondta továbbá, hogy ötven négyzetméteren a száraz avar égett hétfőn délelőtt Komádi közelében a 4221-es számú út mellett, a füst a közúti közlekedést veszélyeztette. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Ezer négyzetméteren egy akácerdő aljnövényzete és vasúti töltés mellett lévő gaz égett hétfő délután Hajdúsámson és Aradványpuszta között. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Hajdúhadházon, a Gárdonyi Géza utcában ezerötszáz négyzetméteren a száraz avar lángolt hétfő délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Trágyacsomó füstölt Mezőpeterden, a Bem József utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották a lángokat, munkájukat a mezőgazdasági telephely tulajdonosa egy munkagéppel segítette.

Fémtekercset szállító kamion motortere gyulladt ki tegnap kora este Püspökladány külterületén a 4-es számú főúton. A kamion vezetője két porral oltó készülékkel azonnal elkezdte oltani a tüzet, majd a helyszínre riasztott püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. A kamion vezetője a tűz során nem sérült meg.

A száraz avar lángolt Mikepércsen, a Bodóháza kertben hétfő este. Az ezer négyzetméteres területet a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!