HAON Sziréna

2018.06.05. 08:22

Csatornába zuhant kiskutyát mentettek a tűzoltók Hajdúhadházon

Hajdú-Bihar - Nem elég, hogy beleesett, még be is szorult a két hónapos kutyakölyök.

Hajdú-Bihar - Nem elég, hogy beleesett, még be is szorult a két hónapos kutyakölyök.

Járdára dőlt és eltorlaszolt egy kapubejárót egy fa tegnap reggel Debrecenben, a Bercsényi utcában. A gyalogos forgalmat is veszélyeztető növényt a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították.

Csatornába esett egy két hónapos kiskutya tegnap délután Hajdúhadházon, a Bercsényi utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a csatorna fedelét eltávolítva tudták kiemelni a két akna közé szorult állatot. A tűzoltók a kiskutyát átadták az állatvédők munkatársának.

Debrecenben, a Bethlen utcában is dolga akadt a tűzoltóknak, ahová egy kettéhasadt fa miatt riasztották őket tegnap kora este. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül motoros láncfűrész segítségével távolították el a gépjármű forgalmat is veszélyeztető faágat - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

A megyei mentők az elmúlt 24 órában 217 feladatot láttak el. 7 óra 40 perckor Debrecenben, a Csapó utcán személygépkocsi ütközött egy kerékpárossal, egy könnyű sérültet láttak el. 8 óra 9 perckor Debrecenben, a Balmazújvárosi úton két személygépkocsi karambolozott, egy könnyű sérültet szállítottak kórházba.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akik közül három személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg szintén három főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.A rendőrök 25 személyt állítottak elő, köztük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tíz esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!