HAON Sziréna

2018.03.27. 13:33

Szén-monoxid mérgezésre gyanakodtak Debrecenben

Hajdú-Bihar - Hétfőn sem maradtak csendesek a szirénák Hajdú-Bihar megyében. Ügyeleti hírek.

Hajdú-Bihar - Hétfőn sem maradtak csendesek a szirénák Hajdú-Bihar megyében. Ügyeleti hírek.

A megyei katasztrófavédelem illetékese elmondta, hétfő délután kigyulladt egy műanyag hulladéktároló Debrecenben, a Domokos Lajos utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Hétfő este Debrecenben, a Simon István utcában egy családi házban a szén-monoxid riasztó jelzést adott le. Az ott élők értesítették a debreceni hivatásos tűzoltókat, akik kiérkezésükkor méréseket végeztek. A mérések nem mutatták a levegőben a szén-monoxid jelenlétét, de a mentőszolgálat kivizsgálásra kórházba szállította a házban élő két felnőttet és egy gyermeket. A gázszolgáltató a nyílt égésterű gázkazánt ideiglenesen lezárta.

Beizzott a korom egy családi ház kéményében hétfőn késő este Nyíradony-Aradványpusztán, az Iskola úton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók az izzó részeket eltávolították egy kéménykotró eszköz segítségével.

A megyei mentők az elmúlt 24 órában 191 feladatot láttak el. Ezek közül említendő, hogy reggel 6 óra után Debrecenben a Böszörményi úton egy személygépkocsi kerékpárost sodort el, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akik közül hat embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg két személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 28 személyt állítottak elő, köztük hét embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!