HAON Sziréna

2018.02.06. 09:57

Összeomlott egy épület, kigyulladt egy lakókocsi

Hajdú-Bihar - Továbbá elütöttek egy gyalogost és egy kerékpárost. Ügyeleti hírek.

Hajdú-Bihar - Továbbá elütöttek egy gyalogost és egy kerékpárost. Ügyeleti hírek.

Hétfő délelőtt egy lakókocsi teljes terjedelmében égett Hajdúböszörményben, a Katona József utcában egy ház udvarán. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet, a lakókocsit átvizsgálták, és egy gázpalackot találtak, amely felrobbant. A lakókocsiban egy ember lakott, aki a tűz keletkezésekor ki tudott menekülni a kocsiból, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A tüzet egy meghibásodott elektromos fűtőberendezés okozta, tájékoztatta lapunkat a megyei katasztrófavédelem illetékese. Hozzátette, egy idős ember hétfő délben elesett Debrecenben, az Ótemető utcai lakásában. A debreceni hivatásos tűzoltók ajtófeszítő segítségével a lakásba bejutottak, majd a mentőszolgálatnak átadták a sérültet. Szintén hétfő délután egy elhagyatott épület omlott össze Debrecenben, a Tőke utcában. A megyeszékhely tűzoltói körbezárták a területet, mert a helyszín balesetveszélyes lett. Az áramszolgáltató szakemberei az épületből kizárták az áramot.

A megyei mentők hétfőn 232 feladatot láttak el. Ezek közül említendő, hogy a 471-es úton 7 óra 9 perckor egy személygépkocsi árokba hajtott. Ennél a balesetnél egy könnyű sérültet láttak el. 16 óra 57 perckor Debrecenben a Kishegyesi és a Szotyori utca kereszteződésében egy személygépkocsi gyalogost sodort el, aki könnyű sérülést szenvedett, és kórházba szállították. 18 óra 55 perckor Debrecenben a Böszörményi úton egy személygépkocsi kerékpárost ütött el, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A Kishegyesi úti baleset helyszíne | Fotó: police.hu

Gázolás a Böszörményi úton | Fotó: police.hu

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyből egy súlyos és két könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány tizenkét személyt fogott el, akik közül nyolcat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg négyet a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök tizennégy személyt állítottak elő, köztük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!