HAON Sziréna

2018.01.04. 09:53

719-ből csak 137 malac maradt életben a hajdú-bihari balesetben

Hajdú-Bihar - Állatszállító borult, féltengely szakadt, személyautók karamboloztak szerdán a megyében.

Hajdú-Bihar - Állatszállító borult, féltengely szakadt, személyautók karamboloztak szerdán a megyében.

A hajdú-bihari rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tíz esetben történt.

Balesetnél intézkedtek a helyi rendőrök Hajdúböszörményben szerdán 6 óra körül. Egy kerékpáros úgy kanyarodott a Külső-Hadházi utcáról az Ipartelep utcára, hogy egy vele azonos irányba közlekedő személyautó elé fordult és összeütközött azzal. A biciklis könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Egy férfi az általa vezetett Suzuki típusú személyautóval közlekedett szerdán dél körül Debrecenben, az István út szervizútján, amikor a sofőr az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és összeütközött egy Citroen típusú gépkocsival, majd nekicsapódott egy villanyoszlopnak. A Suzuki vezetőjét könnyű sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy Suzuki típusú személyautóval közlekedett január 3-án 17 óra körül egy férfi Debrecenben, a Szotyori utcán. A sofőr a Kishegyesi út kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtáblát és összeütközött egy gépkocsival. A szabályosan közlekedő jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett a baleset következtében. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A katasztrófavédelem illetékesétől megtudtuk, hogy szerda hajnalban Debrecenben, Faraktár utcai, második emeleti lakásában elesett egy idős ember, akin a tűzoltók segítettek. A lánglovagok azután, hogy bejutottak a lakásba, a sérültet átadták a mentőszolgálatnak.

719 malac került bajba szerda délelőtt Püspökladány és Nádudvar között a 3405-ös számú út 4. kilométerszelvényénél. Az állatokat szállító nyerges vontató árokba borult. A teherautóban két ember utazott, ők nem sérültek meg. A püspökladányi hivatásos tűzoltók mellett a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre vonult. A tűzoltók egy daru és két kamionmentő segítségével állították fel a teherautót, majd a malacokat átpakolták egy másik állatszállítóba. A műszaki mentés éjfél előtt fejeződött be, a 719 malacból csak 137 maradt életben.

Szerdán kora délután Debrecenben, a Vámospércsi úton kiszakadt egy személygépkocsi féltengelye, majd a motorolaj az útra folyt. A debreceni hivatásos tűzoltók eltávolították az úttestre szivárgott olajat, és elvégezték a jármű feszültségmentesítését.

Leszakadt egy buszmegálló teteje szerda délután Debrecenben, a Mikepércsi úton. A helyi tűzoltók kézi erővel távolították el a veszélyes elemeket.

Két személygépkocsi ütközött össze szerda délután Debrecenben, a Szoboszlói úton. Az egyik jármű a villanyoszlopnak csapódott. Személyi sérülés nem történt. A debreceni tűzoltók elvégezték az autók áramtalanítását.

Az elmúlt 24 órában a megyei mentők 187 feladatot láttak el, ezek közül említendő: 17 óra 18 perckor Debrecenben két személygépkocsi ütközött, ahonnan egy könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!