HAON Sziréna

2017.11.08. 13:35

Rendőrségi felhívás - Lopott Hondával téptek az M3-ason

Vámospércs - A rendőrök a lakosság segítségét kérik a Honda Civic felkutatásához és a sofőr azonosításához.

Vámospércs - A rendőrök a lakosság segítségét kérik a Honda Civic felkutatásához és a sofőr azonosításához.

A rendelkezésre álló adatok szerint október 30-án 20 óra 45 perc és október 31-én 6 óra 30 perc között Vámospércsen egy ismeretlen ellopott egy LAU-322 rendszámú, zöld Honda Civicet. A jármű különös ismertetőjele, hogy a motorháztető jobb szélén, a lámpa fölött egy horpadás található. A nyomozóhatóság elrendelte a jármű körözését. Az autóval a beszerzett információk szerint október 31-én Edelényben és az M3-as autópályán közlekedtek.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjéről egy kamera felvételt készített.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható járművet vezető férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságon (4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 4.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!