HAON Sziréna

2017.11.23. 12:09

Grafika alapján keresik a tarajos tolvajt

Debrecen - A grafikán látható, ismeretlen személyazonosságú férfi besurrant egy debreceni családi házba. A nyomozók a lakosság segítségét kérik.

Debrecen - A grafikán látható, ismeretlen személyazonosságú férfi besurrant egy debreceni családi házba. A nyomozók a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt rendelt nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen férfi 2017. október 7-én 17 óra körül besurrant egy debreceni, Csáthy utcai családi házba, ahol az egyik szobából készpénzt tulajdonított el. A sértett tetten érte a hívatlan vendéget, akit felszólított, hogy távozzon. A férfi ezután elmenekült a helyszínről.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 év körüli férfi körülbelül 160 cm magas, haja oldalt sárgás színűre festett, középen körülbelül 8-10 centiméter hosszú, úgynevezett taréj alakú.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!