HAON Sziréna

2013.01.04. 13:11

Hajdú-Bihar megyei kékfény: Elfogták a késelőket - Videó!

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei az elmúlt 24 órában!

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei az elmúlt 24 órában!

Fát lopott

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság járőrei 2012. január 03-án a délutáni órákban Polgár területén elfogtak egy helyi lakost, aki fát lopott. A 18 éves férfit előállították a kapitányságra, ahol meghallgatták, majd őrizetbe vették. A férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt folytatódik az eljárás.

 

Körözték

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság, valamint a Debreceni Nyomozó Ügyészség elfogató parancsa alapján fogtak el egy 38 éves nőt a debreceni rendőrök 2012. január 04-én a hajnali órákban. A körözött nőt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

 

Elfogták az elkövetőket

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói elfogták azt a két iraki állampolgárságú férfit, akik a rendelkezésre álló adatok szerint 2012. január 3-án a hajnali órákban Debrecenben a Bajcsy Zsilinszky utcában - előzetes szóváltást és dulakodást követően - késsel megszúrtak egy 17 éves helyi férfit, majd elmenekültek a helyszínről.

 

 

A sértettet a kiérkező mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A bejelentést követően a főkapitányság nyomozói, valamint a debreceni rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, valamint a tanúkutatást, melynek eredményeként a bűncselekmény elkövetése után pár órával beazonosították és elfogták a két 26 éves férfit.

A támadók gyanúsítotti kihallgatása megtörtént, amelyek alapján a rendőrök tisztázták a bűncselekmény elkövetésének körülményeit.

Egyikük ellen – őrizetbe vétele mellett – életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg társa ellen – szabadlábon hagyása mellett – csoportos garázdaság bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!