haon-sportoldal

2009.01.10. 10:43

Bajnoki rangadóval nyit a Loki

<p>Debrecen - Előre garantálható, hogy remek összecsapást hoz a Loki–Hódmezővásárhely derbi.</p>

Rögtön kiemelt fontosságú meccsel kezdi a tavaszi bajnoki idényt a DVSC-Aquaticum alakulata, hiszen az a Hódmezővásárhely látogat Debrecenbe, amelyik jelenleg a tabella 4. helyét foglalja el.

Az előzetesen óriási izgalmakat igérő derbit szombaton 18 órától játsszák a Hódosban, s azok se essenek kétségbe, akik nem tudnak kilátogatni a csarnokba, ugyanis a Hajdú Online(www.haon.hu) élőben közvetíti a mérkőzést.

Nagy Ivett visszatér

– A Hódmezővásárhely a bajnokság egyik meglepetéscsapata! A játékosállományuk tekintetében reális a tabellán elfoglalt helyük, sőt komoly sanszuk van rá, hogy az alapszakasz végén is megszerezzék ezt a pozíciót és így a rájátszás felső házába kerüljenek.

A vásárhelyiek ereje abban rejlik, hogy szinte minden posztra közel két egyforma képességű játékosuk van, s ez abban a magyar bajnokságban, ahol vannak olyan gárdák, akiknél csak a kezdőcsapatra épül minden, ott sokat jelent.

Kiemelkedő klasszisuk nincs, de nagyon sok jól képzett játékos alkotja az alakulatot – véleményezte az ellenfelet Bakó Botond, a DVSC-Aquaticum szakvezetője, aki kitért arra is, mennyit jelenthet a Hódmezővásárhelynek, hogy az exlokista, Nagy Ivett hozzájuk szerződött.

– Bár már nem válogatott, de Nagy Ivett még most is jó balszélső, Koroknaival erős párost alkothatnak.

A védekezés

A Debrecen remekül kezdte az új esztendőt, mivel hétfőn 9 góllal ütötte ki a Békéscsabát a Magyar Kupából; az eredmény mellett a mutatott játékkal is elégedettek voltak a szurkolók.

– Az első 15 percet leszámítva valóban jól játszottunk, a kezdeti hullámzást annak tulajdonítom, hogy régen játszott együtt a csapat, kellett egy kis idő, mire újra belelendültek a lányok.

A Békéscsaba ellen nyújtott produkció mindenképpen biztató a Vásárhely elleni meccs előtt – mondta a mester, majd válaszolt arra a felvetésre, hogy mi dönthet a pontok sorsáról szombaton.

– Ha ismét feszes, erőszakos, mozgékony védőmunkát mutatunk be, s emögött újra kiváló kapusteljesítmények lesznek, akkor biztosan nyerni fogunk!

  • Hajdú-Bihar megye legszebb sportolónői Hajdú-Bihar megye legszebb sportolónői 2008.12.16.  Hajdú-Bihar legszebb sportolónői 2009.01.06.
  • Nyitrai Zita a legszebb Hajdú-Bihar megye legszebb sportolónői 2008.12.16.  Hajdú-Bihar legszebb sportolónői 2009.01.06.
  • Divatfotózáson kéziseink: Divatfotózáson vettek részt a DVSC-Aquaticum kézilabdás lányai 2008.12.15.
  • Új sportigazgató a Lokinál
  • Sopronyi szerelemre vár
  • Újabb kapust tesztelnek a Lokinál
  • Női kézi: két rangadó egy időben
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!