haon-sportoldal

2008.09.24. 17:31

Stafétabotot a fiataloknak

<p>Hajdúböszörmény – Fülöp ellen lép pályára – és természetesen győzni szeretne – a hét végén a Szertár Sportbolt megyei labdarúgó-bajnokság másodosztályának északi csoportjában játszó Hajdúböszörmény. <dia width="900" height="700" alt="Edzés a megye II-ben 2008.09.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Edz_s_a_megye_II_ben_2008_09_24_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Edzés a megye II-ben 2008.09.24." /></a></dia>&#160;<dia width="900" height="700" alt="Edzés az NB III-ban 2008.09.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Edz_s_az_NB_III_ban_2008_09_24_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Edzés az NB III-ban 2008.09.24." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Hajduboszormeny-MegyeII-Papp-Ferenc.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Hajduboszormeny-NBIII-Nemeth-Karoly.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></A></p>

A jelenleg a bajnokság harmadik helyén álló csapat edzője, Papp Ferenc jelenleg három csapatot igazgat, az NB III-as U19-es, a megye II. felnőtt és U19-es gárdáját.

– Úgy érzem, kicsit megtorpantunk a felnőttekkel. Tudniuk kell a játékosoknak, hogy jó eredményt csakis munkával lehet elérni. Pozitív hozzáállást várok a fiúktól, illetve a csapatszellem működését – mondta az edző, aki játékosainak célként a bajnokság megnyerését tűzte ki, úgy érzi, hogy van esélyük feljutni felsőbb osztályba.

A csapatmunkát szem előtt tartva zajlanak az edzések is, hiszen – mint mondta – tizenegy emberen múlik a győzelem vagy vereség. Azonban nem könnyű összehozni a csapatot. Az edzések is esti időpontra kerültek, mert hamarabb nem tudnak eljönni munkából a játékosok.

– Mondtam a fiúknak, hogy nekem bármilyen időpont megfelel, világítás van a pályán, így az esti órák sem okoznak gondot – jegyezte meg Papp Ferenc.

A cél: megye I.

A HTE műfüves pályán edz, így előfordul, hogy idegenben rossz minőségű pályával találkoznak, ami néha gondot okozhat. A böszörményiek trénere úgy véli, nem feltétlen a megyei másodosztályban a helyük.

– Nem ismerem még annyira a megye II.-t, de eddig elég vegyesnek tűnik. Mindenhol vannak fiatal és jó játékosok, de mi passzolós, technikailag jól felkészült csapat vagyunk. A dobogó lebeg a szemünk előtt, ez a célunk – fejtegette Papp Ferenc, aki ha csak teheti, előtérbe helyezi a fiatal játékosokat.

Az a véleménye, hogy aki már kiöregedett, az adja át a helyét a fiatalabbaknak. Saját csapatában is, ha nem megy a játékosoknak, akkor szívesen küldi a fiatalokat a pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!