haon-sportoldal

2008.09.08. 14:31

Sopi, a legeredményesebb

<p>Nyíradony – Győzelemmel kezdte a bajnoki menetelését a Tajtavill-Nyíradony alakulata: a hajdúsági csapata az élvonal újoncát, a Pécset verte 31–23-ra.</p>

A meccs hőse Sopronyi Anett volt, aki egymaga 10 gólt vállalt a sikerből. – A fiatal tehetség fejlődése az elmúlt évben Dunaújvárosban megrekedt, ahol kevés játéklehetőséget kapott.

Miután egy ifjú játékosról van szó, ezért nagyon fontos, hogy minél több bizonyítási lehetőséget kapjon, ráadásul egy hiányposzton szerepel, ugyanis hazánkban nagyon kevés balkezes átlövő van.

Nagyon örülök, hogy Sopi ilyen gyorsan beilleszkedett a csapatunkba, s annak ellenére, hogy újonc a Tajtavillben, a gárdánk legeredményesebb tagjává nőtte ki magát – értékelte játékosát Köstner Vilmos, szakvezető.

– A Pécs elleni meccsen is jól használta ki lehetőségeit az ellenfél kapuja előtt, s külön öröm volt számomra, hogy védekezésben is jó teljesítményt nyújtott. Sopronyinál további fejlődés várható, ha ugyanilyen hozzáállással és mentalitással végzi a feladatát.

A Tajtavill trénere a meccsel kapcsolatban kiemelte, kicsit tartottak a Pécstől, hiszen nem ismerték a játékukat, s ez meg is látszott a produkciójukon, leginkább a helyzetkihasználáson, ugyanis rengeteg ziccert elhibáztak.

De a lényeg, hogy megvan a két pont, átestek a tűzkeresztségen és folyamatosan javul majd a nyíradonyi csapat – ígérte Köstner Vilmos.
Boros Norbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!