haon-sportoldal

2008.07.07. 14:50

DVSC-Aquaticum: indul a munka

<p>Megkezdődött hétfőn a DVSC-Aquaticum női kézilabdacsapatának nyolchetes felkészülési időszaka. A klub új edzője, Bakó Botond a délelőtti edzést bemutatkozással kezdte és ismertette terveit, elvárásait a csapat tagjaival. <DIA alt="DVSC kézilabda edzés 2008.07.07." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/DVSC_k_zilabda_edz_s_2008_07_07_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="DVSC kézilabda edzés 2008.07.07." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Dvsckeziedzes.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Azt is hangsúlyozta, hogy mindenáron az első négybe szeretné juttatni a Lokit, bármibe is kerüljön. A keretből csak tízen jelentek meg, mivel Csáki Viktória,Kazai Anita, Soós Viktória és Daniela Crap a velencei főiskolás vb-n vesznek részt.

Az alapozás egyhetes ráhangoló, „ismerkedési” héttel kezdődik: naponta két edzés, a szükséges mozgással, ezt követően veszi kezdetét a keményebb munka. A felkészülésben Medgyessy Sándor kapusedző segíti Bakó Botondot, közös alapelvük egy olyan csapat kialakítása, melynek erőssége a nagyon gyors játék lesz. Ezért a lerohanásokra, indításokra fektetik majd a hangsúlyt. A lányok két hét múlva indulnak Székelyudvarhelyre edzőtáborozni, ahol napi három tréninggel készülnek a következő szezonra.

Tizenöt meccs

Edzőmérkőzéseket tekintve tizenöt összecsapás lesz a nyáron, eddig tizenhárom már biztos. Az együttes két tornán is részt vesz, augusztus 9. és 10. között Debrecenben, valamint augusztus 22. és 24. között Siófokon.

Az új szezon új külsővel is jár, hiszen a felszerelés márkája is megváltozik: mostantól ebben a mezekben játszanak majd a lányok.

Igazolások terén még egy „fecskével” bővülhet a keret, a Hypo Nö irányítója, az ukrán Tatjana Sinkarenko a napokban érkezik Debrecenbe, ha sikerül megállapodnia a Loki vezetőivel, akkor óriásit erősödhet a csapat.

  • Kouemaha még Debrecenben
  • Szerdán pályán a Loki
  • Loki–Zete a nyitányon
  • Edzõmeccs Balmazújvárosban
  • Gyõzelemmel gyakoroltak Gyõzött a DVSC-TEVA az elsõ edzõ meccsén 2008.07.06
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!