haon-sportoldal

2008.07.11. 16:36

Csata az UEFA-kupában és a Szuperkupában

<p>Mint ismeretes, a jövő héten a DVSC-TEVA NB I-es labdarúgócsapata számára megkezdődik az idény, a Loki két komoly tétmérkőzést is játszik: csütörtökön Kazahsztánban az UEFA-selejtezőn, illetve vasárnap Debrecenben az MTK ellen a Szuperkupa-döntőn.</p>

A csapat gőzerővel készül, az Európai Labdarúgó-szövetség illetékesei pedig kijelölték az UEFA-kupa mérkőzések játékvezetőit.

A július 17-én, csütörtökön magyar idő szerint 14 órakor kezdődő Sahtyor Karaganda elleni UEFA-kupa mérkőzés játékvezetője a török Hüseyin Göcek lesz. A 31 éves sípmester az utóbbi időben több U21-es és U19-es válogatott mérkőzést vezetett. Munkáját Alper Ülusoy és H. Atilla Gokbilgin segíti majd. A július 31-én, 20 órakor tartandó visszavágóra dán bírók érkeznek. A 35 éves Lars Christofferson vezeti a meccset, segítői Bill René Hansen, Henrik Malmberg és Jesper Overgaard lesznek.

Kezdődik a hazai idény is, a DVSC már meg is kezdte a július 20-án, 20 órától rendezendő MTK elleni Szuperkupa-mérkőzésre szóló jegyek árusítását. A Tescóban és a Malomparkban lévő DVSC ajándékboltban már kaphatók a belépők, míg a Plazában keddtől kezdik meg az árusítást. A B-középbe 500, a többi helyre 1000 forintért lehet megvenni a tiketteket. A bérletek nem érvényesek.

Figyeljünk a fiatalokra is: az NB II-es bajnokságra készülő kis Loki hétfő óta teljes intenzitással készül a szezonra. Mint ahogy arról már beszámoltunk, a DVSC-DEAC augusztus 9-én, a Cegléd otthonában kezdi a küzdelemsorozatot, majd rögtön a második fordulóban az MTK II: látogat Debrecenbe.

Kondás Elemér vezetőedző elmondta, hogy a bajnokság kezdetéig öt felkészülési mérkőzést szeretnének játszani. Az elsőre július 19-én, Békésszentandráson kerül sor, ahol pályaavató találkozó lesz, de tervek között szerepel, hogy egy ciprusi első osztályú csapattal is megküzdenek Nagy Róberték.

A DVSC-DEAC csapatával készül több ifi-játékos is. A keretben Varga József kisebb sérüléssel bajlódik, a többiek egészségesek.

 

  • Kouemaha még Debrecenben
  • Szerdán pályán a Loki
  • Loki–Zete a nyitányon
  • Edzõmeccs Balmazújvárosban
  • Gyõzelemmel gyakoroltak
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!