haon-sportoldal

2008.06.17. 14:31

Két légiós is érkezett a DVSC–Aquaticumhoz

<p>Jelentősen megerősödött a DVSC női kézilabdacsapatának bal oldala. Daniela Crap a HC Zalau együttesét, Alina Marin pedig a spanyol BM Rocasa-t hagyta ott a Loki kedvéért.</p>

Egyes források szerint Daniela igazolásában fontos szerepet játszott Gheorghe Tadici edző, ám ezek az információk tévesek. A klub vezetői már a 2006/07-es szezonban – amikor a Loki búcsúztatta az EHF Kupából a HC Zalau-t – figyeltek fel a kiváló balátlövőre, aki később a román válogatottban is szerepelt. A most huszonhárom esztendős lány hatodik lett hazája bajnokságának góllövőlistáján 155 találattal.

A másik érkező már biztosan ismert minden rajongó számára. Házi gólkirálynő volt ugyanis a Lokiban nem is olyan régen Alina Ariton, aki közben megházasodott, és felvette a férje nevét, így szerepel Alina Marinként. A balszélső két évig viselte a Loki mezét, most pedig egy évre kötelezte el magát a csapatnál, míg Daniela két évre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!