haon-sportoldal

2008.06.17. 18:40

Újabb Loki-játékosok

<p>Debrecen - Az első fecske, Varga Zoltán érkezése után (a volt REAC-játékos hétfőn szerződött a DVSC-TEVA labdarúgócsapatához) kedden újabb futballistákkal bővült a felkészülést szerdán kezdő Loki kerete.</p>

Visszatért Debrecenbe a Franciaországban született, de haiti származású Abel Thermeus, akit tavasszal két hétig tesztelt a szakmai stáb.

Teljesítménye meggyőzte a vezetőket, akik négyéves kontraktust kötöttek a válogatott támadóval.

Az 1983. január 19-én született futballista Monacóban nevelkedett, innen igazolta le 2004-ben a Créteil, majd két évvel később a Levante B csapatába igazolt. Idén többször szerepelt a haiti válogatottban.

Czanik Károllyal is megegyezett a DVSC-TEVA. A magyar nemzetiségű, de szlovák állampolgár támadó középpályás 1984-ben született, 178 centi magas, korábban megfordult Dunaszerdahelyen, a pozsoni Interben és a KFC Komarno csapatában.

2004-ben került az ETO-hoz. Tavaly nyáron végleg szakított a Rába-partiakkal, felbontotta a négy évre szóló szerződését és az Integrálban folytatta.

Jó idényt tudhat maga mögött, 27 mérkőzésen lépett pályára, 7 gólt rúgott és 17 gólpasszt adott.

Szegedről érkezik DebrecenbeKardos Norbert, akivel szintén négyéves megállapodást kötött a klub. A 20 éves középpályás az előző idényt a Tisza Volán-Szeged csapatában töltötte. Mivel felvételt nyert a Debreceni Egyetem gyógyszerész szakára, a Lokinál szerette volna folytatni labdarúgó pályafutását.

A tehetséges játékosra elsősorban az NB II-es csapatnál számítanak.

  • Varga Zoltán a Lokiban
  • Elhunyt Komlóssy Imre
  • Rövid pihenõ után újra munka
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!