haon-sportoldal

2008.05.22. 11:20

Kell egy pont!

<p>A Vasas otthonában lép pályára a Tajtavill-Derecske csapata a női kézilabda NB I. záró fordulójában.</p>

A Kösztner-tanítványok számára nagy a tét, hiszen a hetedik hely bebiztosításához Kerekiéknek legalább egy pontot kell gyűjteniük. Jelenleg a Békéscsaba két pontos hátrányban van a hajdúsági hölgyekkel szemben, tehát egy esetleges derecskei baki és egy csabai győzelem esetén pontegyenlőség alakulna ki a két együttes között, amiből a viharsarkiak jönnének ki győztesen. Ha azonban a Tajtavill nyer, vagy legalább döntetlen születik, akkor fölösleges számolgatásokba belemenni, hiszen már senki sem veheti el a hetedik helyet a lányoktól.

Erős felállásban

A derecskeiek vezetőedzője Kösztner Vilmos bízik tanítványaiban, és reményei szerint sikerül kárpótolni a szurkolókat és önmagukat is a januári elveszetett pont miatt.

– A héten kevesebb, de annál intenzívebb edzéseket tartottunk, bízom benne, hogy sikerült mentálisan és fizikailag is felkészíteni a lányokat a Vasas elleni mérkőzésre. Mindenképp pontot, pontokat kell szereznünk. Szerencsére Pádár Margó múlt heti sérülése nem komoly, így Kocsik Viki kivételével mindenki egészséges, tehát szinte a legerősebb felállásban szállhatunk harcba. - osztotta meg várakozásait a Naplóval a mester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!