haon-sportoldal

2008.05.22. 19:46

Győzelem, vagy ezüst!

<p>Paks, Debrecen - Pénteken Pakson játszik nagyon fontos bajnokit a Loki futballcsapata. <DIA width="900" height="700" alt="Debrecen - Fehérvár /Ligakupa-döntő 2008.05.20."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Debrecen___Feh_rv_r__Ligakupa_d_nt__337__20/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Debrecen - Fehérvár /Ligakupa-döntő 2008.05.20." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/DvscFehervarfoci2.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/recent/members.haon_szerkesztoseg/DvscFehervarfoci1.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A><BR /><BR /></p>

Végképp vége a Pató Pál-korszaknak a magyar labdarúgó NB I-ben: nem érünk rá, nincs több idő, javítani már nem nagyon lehet, vagyis a bajnoki címhez a DVSC-TEVA gárdájának győznie kell a Paks otthonában a pénteken 19 órakor kezdődő derbin (élő tudósítás a www.haon.hu-n és a Duna Tv-n).

Ha a piros-fehérek elbuknak, szinte biztos, hogy nem „aranyozódik be” a már csillogó bajnoki ezüst. Amennyiben viszont a Loki nyerni tud a péntek esti, nagyon nehéznek ígérkező paksi összecsapáson, úgy győzelmi kényszer alá helyezi a nagy rivális MTK-t, amely hétfőn játszik a REAC ellen.

A DVSC-nek mindenesetre elvileg komolyabb a feladata, hiszen a Paks idén nem vesztett otthon bajnokit, megverte többek között a Győrt és az Újpestet is. Az persze, hogy a kihívás nagy, nem új információ a debreceni szakmai stáb tagjai számára.

– Amióta a paksiak felkerültek az NB I-be, három mérkőzést játszottunk velük, és mindig megizzadtunk: kétszer döntetlent értünk el, egyszer egygólos győzelmet arattunk.

Remélem, most sikerül magabiztosan nyerni. Tudjuk, otthon különösen jól teljesítenek, de továbbra is az a célunk, hogy megszerezzük a három pontot, és versenyben legyünk azért a célért, amit kitűztünk magunk elé.

Különvonat a döntőre
A Loki Szurkolók Egyesülete a MÁV-val karöltve szurkolói különvonatot indít a május 28. MK Döntő első mérkőzésére. Indulás: 13.15 (Nagyállomás) Érkezés: 16.20 Kispest Visszaindulás: 20.40 Érkezés 23.40 Ár 3200 Ft „Ne érdeklődj, jelentkezz!” Jelentkezni, jegyet venni a Mods Store-ban lehet (a régi Halközben)! Hétfőtől –péntekig 10.00 -18.00-ig. Szombaton 8.00 – 12.00-ig.

Ahhoz, hogy megnyerjük a találkozót, mindenkinek

 

Kocentrálva, csak a feladatára figyelve kell játszani, és a lehető legjobb teljesítménnyel előrukkolni, mert akkor tudjuk megszerezni a három pontot – nyilatkozta Herczeg András klubmenedzser a klub honlapjának.

A Lokiban Sándor Tamás, Máté Péter, Faggyas Milán műtét után lábadozik, Dragan Vukmir pedig továbbra sem hadra fogható.

A Fehérvár elleni bajnokin sérülés miatt kellett lecserélni Bíró Pétert és Czvitkovicsot, a Ligakupa-meccsen pedig Takács Zoltán panaszkodott hátsérülésre, míg Huszák Tamás rúgást kapott a lábára.

A szerdai edzésen megsérült Mészáros Norbert is, így a Herczeg Andráséknak nincs könnyű dolguk a csapat összeállításakor, ezzel együtt a szurkolók bíznak kedvenceikben: a hírek szerint sokan kísérik el a gárdát Paksra.

Ha az „atomturné” sikerrel zárul, akkor aztán jöhet a mindent eldöntő, jövő szombati, Újpest elleni hazai rangadó: a jegyek május 23-tól már kaphatók a szokásos helyeken, a Loki-ajándékboltokban (a Tesco áruházban, a DebrecenPlazában és a Malompark Bevásárlóközpontban).

T. Cs. Zs.

  • Debrecenben nyerni kell DVSC - Fehérvár bajnoki meccs 2008.05.17. Video Fehérvár-DVSC 2008.05.14. Fehérvár-Loki 2. félidõ  2008.05.14. Video
  • Interjú Szima Gáborral: „Nincs lefutva a bajnokság!”
  • Most már a REAC segítsége is kell
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!