haon-sportoldal

2008.04.21. 15:20

Urbányi helyett Szentes

<p>Budapest - Váltás az Újpest FC kispadján: volt debreceni edzőt szerződtettek a fővárosiak.<BR /><BR /></p>

A labdarúgó Soproni Ligában szereplô Újpest FC szerzôdést bontott Urbányi István vezetőedzővel. Az elválás közös megegyezéssel történt. „Az Újpest FC vezetősége öt mérkőzésenként értékeli a bajnoki szereplést. Miután csapatunk a következő fordulóban nem lép pályára a Soproni Ligában, az értékelésre vasárnap került sor.

Ezt követôen a mai napon úgy határoztunk, hogy az Újpest FC közös megegyezéssel szerzôdést bont Urbányi István vezetőedzővel” – olvasható a klub hivatalos oldalán.

A vezetőség álláspontja szerint az elmúlt időszakban ugyan eredményesen szerepelt a csapat, de a mutatott játék nem olyan volt, mint amit, amilyet elvártak. Az Újpest szombaton otthon 4–4-et játszott a REAC-cal, s a harmadik helyen áll a bajnokságban, hátránya három pont az éllovas MTK-val szemben.

A fővárosi klub még hétfőn megállapodott Szentes Lázárral, aminek értelmében 2010-ig a volt DVSC-s szakember irányítja az Újpest FC csapatának szakmai munkáját.

Friss sporthíreink:

Más hangulatban, de nyugodtan

Szurkolói szempontból nézve a rangadók rangadóján van túl sikerrel a Loki, hiszen a piros-fehérek fölényes, 4–1-es diadalt arattak az örök rivális, Nyíregyháza Spartacus ellen.

Dzsudzsák holland bajnok!

Megnyerte a holland bajnokságot a Dzsudzsák Balázssal felálló PSV Eindhoven, miután vasárnap délután 1-0-ra legyőzte idegenben a Vitesse Arnhem csapatát.

Közel négyezer résztvevő az V. Buda-Cash – Debrecen Maratonon

Debrecen (HBN – K. E.) – Növekvő részvételi arány, ragyogó futókedv jellemezte az V. Buda-Cash – Debrecen Maraton futófesztivált.  A Debrecen Maraton eredményei  [.pdf - 295KB]        

Erőemelők országos versenye Földesen

Földes - A mostoha időjárás, a verseny kezdetéig lehullott 7 mm-nyi eső, majd a verseny közben jött hatalmas zivatar ellenére százak tekintették meg az erőemelők Földesen megrendezett Power elnevezésű kupájának versenyeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!