haon-sportoldal

2008.04.18. 11:30

Szombaton ősi rangadó Debrecenben

<p>A sikerrel megvívott Ligakupa elődöntőt követően szombaton igazi rangadó vár a DVSC-TEVA alakulatára, hiszen az ősi rivális nyíregyháza Spartacus látogat Debrecenbe.</p>

Ez az az derbi, ami minden körülmény között kiemelten fontos mindét alakulat, illetve szurkolóik számára, teljesen függetlenül attól, a csapatok milyen helyezést foglalnak el a tabellán.

Viszont a Loki még mindig harcban áll a bajnoki címért, ezért garantálható, Herczeg András tanítványai megduplázott erővel lépnek majd pályára hazai közönség előtt.

Fontos tudnivalók

A Soproni Liga 24. fordulójának keleti rangadójával kapcsolatban a DVSC illetékesei több fontos információt akarnak megosztani a szurkolókkal. A rendezők kérik a Loki-híveket, hogy a 15 órakor kezdődő találkozó előtt legalább másfél órával foglalják el helyüket a lelátón, mert a szigorított beléptetés időt vesz igénybe, lassítja a bejutást a stadionba.

A drukkereknek fel kell készülniük arra, hogy szombaton 12 és 16 óra között forgalomkorlátozás lesz az Oláh Gábor utca, Nagyerdei körút és Ady Endre sugárút közötti részén, ahová mindkét irányból behajtani tilos, kivéve a külön engedéllyel érkezőket.

 A DVSC Futball Szervező Zrt. vezetősége ezúton is tisztelettel kéri a szurkolókat a sportszerű biztatásra, az ellenfél és a játékvezetők sértegetésének mellőzésére, ugyanis az MLSZ egy esetleges rendbontás miatt (ugyanúgy, ahogy az MTK elleni meccset követően is) büntetni fogja a debreceni bajnokcsapatot.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szombati csatára már kaphatók jegyek elővételben a Loki három ajándékboltjában, a Tescóban, a Plazában és a Malomparkban, valamint pénteken és szombaton a stadion pénztárainál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!