haon-sportoldal

2008.03.13. 09:07

Ott is egy ötös, itt is egy ötös

<p>Debrecen&#160;– Az idegenben szerzett 5–1-es előny birtokában fogadta a DVSC-TEVA labdarúgócsapata szerdán az Újpestet a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján, s a Herczeg-gárda hű maradt önmagához: a debreceni meccsen is gurított egy ötöst a fővárosiaknak. <dia width="650" height="690" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Loki____jpest_2008_03_12_/index.shtml , SERIE ,650,690)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Loki - Újpest 2008.03.12." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Dvsc-Ute-foci_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A vendégek egyébként juniorgárdájukkal álltak ki a találkozóra, s ez nem nagyon jött be: a Loki fiataljai – néhány „nagy öreggel” megerősítve – szétcincálták a szépreményű Újpest-utánpótlást, mégpedig egy Bogdanovics-show keretében.

A Loki csatára négy gólt szerzett szerdán (ő rúgta az első

debreceni „dugót” 11-esből, majd a harmadikat futtából, aztán a negyediket

megint büntetőből, végül az ötödiket közelről), s mellette egy szép lövés jutalmaként Rezes is feliratkozott a gólszerzők közé. De nemcsak ők játszottak jól, hanem szinte mindenki, Nagy Róbert, Rezes, Huszák, Varga és a többi fiatal hazai reménység is, így jogosan járt a taps a fiúknak.

A vendégcsapat játékára ezúttal nem érdemes sok szót vesztegetni, a szép számú drukkerhad (az ingyenes belépésnek köszönhetően kint voltak vagy háromezren) üzent is az Újpest Budapesten melegebb éghajlatra kívánt edzőjének: Urbányi, maradj!

A mérkőzés online percei

 

Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó
DVSC-TEVA–Újpest 5–0 (3–0).
Debrecen, 3000 néző.
Vezette: Iványi (Medovarszki, Kormányos).
DVSC: Balogh – Nagy Z., Komlósi, Szatmári, Fodor – Nagy R. (Spitzmüller 70.), Demjén (Varga J. 46.), Huszák, Rezes (Éles 59.) - Bogdanovics, Szilágyi. Újpest: Szalma – Tolnai, Dvorschák, Szolnoki, Tóvizi (Privigyei 71.) – Vituska, Fűzfa (Litavszki 56.), Gyürü, Kalderás – Bogdán, Frank (Lázár 46.).
Gól: Bogdanovics (11-esből, 8.), Rezes (13.), Bogdanovics (44.), Bogdanovics (11-esből, 53.), Bogdanovics (69.). Sárga lap: Szalma (7.), Fűzfa (16.), Dvorschák (58.), Szolnoki (64.), Tolnai (81.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!