haon-sportoldal

2008.03.27. 17:54

DVSC-TEVA–Fehérvár online közvetítés

<p>A Magyar Kupában a legjobb négy közé jutásért csap össze csütörtökön 18 órától Debrecenben a DVSC-TEVA alakulata a Fehérvár csapatával.</p>

90+2: véget ért a mérkőzés. DVSC-TEVA-Fehérvár 3-1.

Összesítésben a Loki 4-3-mal jutott a legjobb négy közé.

90. perc: óriási erőket mozgósít a Fehérvár az újabb gólért.

2 percet hosszabbított a játékvezető.

86. perc: Dombi tört be a 16-oson belülre, Mohl hátulról felöklelte, 11-es! Takács bal lábbal a kapu jobb sarkába helyezett, de Sebők kivédte a lövést. A kipattanó labdára takács rástartolt, de Durica gyorsabb volt és óriási megdöbbenésre a kapu bal oldalába bombázott. Öngól! 3-1.

84. perc: szépített a Fehérvár. Kapu előtti kavarodás után Sitku 6 méterről lőtte kapura a labdát, Baloghról kipattant a labda, ami Koller pár lépésről a kapuba helyezett. 2-1. Összesítésben döntetlen az állás.

83. perc: eldőlhetett volna a meccs! Czvitkovics harcosan labdát szerzett, elfutott a bal oldalon, Kouemahához passzolt, aki óriási helyzetben elügyetlenkedte a lehetőséget, még lövésig sem jutott el.

80. perc: újabb veszélyes fehérvári kísérlet, Nagy Dániel 19 méteres lapos lövése alig kerülte el a kaput.

79. perc: Csobánki kapott lehetőséget Lázár helyén.

78. perc: Kerekest lehívta Herczeg András, a váltótárs Dorge Kouemaha.

77. perc: Polonkai 6 méterről próbálkozott, a hatos sarkáról ellőtte a kapu előtt a labdát.

76. perc: Polonkai középről 18 méterről tüzelt, Balogh biztosan fogta a labdát.

74. perc: ismét változás, Dajic helyén Durica lépett pályára.

72. perc: a frissen beállt Dombi adott be az alapvonalról, Kerekes 6 méterről kapu mellé csúsztatott.

70. perc: újabb csere a hazaiaknál, Huszákot Dombi Tibor váltotta.

65. perc: nyom a Fehérvár, veszélyesen kontrázik a Loki. Kerekes húzott el a bal oldalon, okosan a középen érkező Huszákhoz passzolt, aki kissé körülményesen készült rá a lövésre, amibe így bele tudtak lépni a védők.

62. perc: felpörögtek a vendégek és majdnem szépítettek. Farkas bal oldali szabadrúgása után a középen érkező Horváth centikkel maradt le a labdáról a kapu torkában.

60. perc: cserélt Herczeg András: Leandro helyén Sándor Tamás folytatja

59. perc: kitámadott a Fehérvár, kontrázott a Loki. Kerekes ugratta ki Bogdanovicsot, a szerb csatár egyedül vihette a labdát Sebők kapujára, jobb külsővel próbálta ellőni laposan a labdát a kapus mellett, ám a cerberus elérte a bőrgolyót. Hatalmas ziccer volt!

56. perc: újabb Loki-gól! Kerekes csapott le egy szabad labdára a 16-os vonala előtt, egyedül tört kapura, több rúgócsellel leültette Sebőköt, majd a kapu jobb oldalába helyezett. 2-0

52. perc: Huszák egy támadás alatt kétszer lőtt kapura, az első kísérlete lepattant a védőkről, míg a második próbálkozást Sebők védte.

50. perc: ismét remek támadást produkált a DVSC, Czvitkovics talppal továbbította a labdát a mögötte elfutó Kiss Zoltánhoz, aki a bal felső felé tekerte a játékszert, amit Sebők szögletre tolt.

49. perc:debreceni fölénnyel kezdődött a második félidő, a fehérváriak csak villámlátogatásokat tudnak tenni a hazaiak térfelére.

A szünetben cserélt Disztl László: Sifter helyett Nagy Dániel kapott lehetőséget.

45+1 perc: véget ért az első félidő. Nagyon jó iramú, változatos meccset játszik a két csapat. A Loki vezetése teljesen megérdemelt, ugyanis Cvitkovicsék sokkal több veszélyes lehetőséget teremtettek az ellenfél kapuja előtt.

45. perc: az utóbbi percekben többet van a labda a vendégeknél, de helyzetig nem jutottak el Sitkuék.

39. perc: Czvitkovics passzolta fel a labdát Kerekesnek, a csatár visszatette a játékszert a középpályásnak, aki 14 méterről laposan lőtt, de Sebők vetődve hárított. Remek akció volt!

35. perc: most már a Loki áll továbbjutásra, ám ez a tény nem változtatta meg a fehérvár taktikáját, továbbra is kivárásra játszanak.

Czvitkovics jobbról, 20 méterről "kínálta meg" egy jobblábas lökettel a vendégek kapusát, sebők résen volt.

31. perc: Vezet a Loki! Huszák passzolta a labdát Bogdanovicshoz, aki a védő becsúszó lába mellett átvette a labdát, egyedül tört kapura és az elvetődő Sebők jobb lába mellett a kapu közepébe lőtt. 1-0.

30. perc: Bogdanovics beadására Kerekes védővel a nyakán ugrott fel fejelni, végül a debreceni csatár érte el a labdát, amit kapu mellé csúsztatott.

27. perc: Kiss Zoltán 18 méterről zúdított egy bombát Sebők kapujára, a léc alá tartó lövést a kapus bravúrral hárította.

26. perc: a védő szorításában Kerekes esett el hatos környékén gyanús körülmények között, ám Bede játékvezető nem látott lerántást.

24. perc: egy védelmi hiba után Bogdanovics lépett ki, ám ahelyett, hogy lőtt volna 14 méterről, még egyszer megtolta a labdát és így beérték a védők.

20. perc: saját térfelén vesztett labdát a Debrecen, Simek viharzott el a jobb oldalon, beadása kissé lecsúszott, így pont kapura ment, a labdát Balogh látványos vetődéssel tolta ki a jobb felső sarokból.

18. perc: most már a Loki birtokolja többet a labdát, viszont a fehérváriak kontrái rendre veszélyt rejtenek magukban.

14. perc: ragyogó helyzetből, 17 méterről lőhetett szabadot a Fehérvár, de Farkas a sorfalban álló védő fejét találta el.

13. perc: Czvitkovics 18 méterről próbálkozott lövéssel, ám Sebők magabiztosan hárított.

12. perc: a kezdeti vendégfölény után átvette az irányítást a Loki.Leandro parádés labdaátvétel után került helyzetbe, ám a lövése egy védőt érintve került az alapvonalon túlra.

9. perc: egy remek szabadrúgás-kombináció végén Huszák lőhetett 17 méterről, az okosan a jobb alsó sarokba helyezett labdát Sebők szögletre tolta.

6. perc: Leandro jobboldali szabadrúgás után Sebők húzta le a kapura tartó labdát.

3. perc: meglepetésre a Fehérvár nekiugrott a Lokinak, az eltelt percekben főként a debreceniek kapuja előtt folyt a játék.

Az első meccset Disztl László tanítványai nyerték 2-1-re hazai pályán, így a Loki egygólos hátránnyal kezdte a revánsot. A mérkőző felek a következő összeállításban léptek pályára:

DVSC-TEVA: Balogh – Bernáth, Bíró, Komlósi, Takács – Huszák, Kiss Z., Leandro, Czvitkovics – Bogdanovics, Kerekes.
Fehérvár
: Sebők – Lázár, Koller, Horváth, Mohl – Farkas, Sifter – Simek, Polonkai, Dajic – Sitku.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!