haon-sportoldal

2007.12.20. 14:11

Sikeres évet zárt a Hajdú TTE

<p>Debrecen – A közelmúltban tartotta évzáró összejövetelét a Hajdú Technikai Tömegsport Egyesület, a Debrecen egyik éttermében megrendezett eseményen mintegy 40 fő emlékezett vissza a mögöttünk álló idényre.</p>

A főként motokrossz és enduro versenyzők egy rendkívül jó hangulatú estét töltöttek el egymást közt és természetesen az ajándékozások sem maradtak el, hiszen a debreceni versenyzők remek eredményeket értel el a Kelet-kupában.

Tóth Ferenc, a klub elnökének évértékelő beszéde után tucatnyian kaptak elismerést a 2007-ben nyújtott kiemelkedő teljesítményük, illetve munkájuk okán. A hivatalos program záró akkordjaként a Hajdú TTE első embere és a krosszosok szakosztályvezetője, Juhász László vázolta, mi vár a klub tagjaira a következő évben.

Jó hírrel szolgáltak a vezetők a motorosoknak, hiszen az egyesületnek újból sikerült megállapodnia a Magyar Honvédség illetékeseivel, így a Sámsoni úton lévő krosszpályát a következő idényben is használhatják a porfelhő lovagok, sőt a szezon elején egy enduro viadalt is rendeznek a cívisvárosban.

A hajdúsági egyesület vezetői és motorosai remélik, egy év múlva hasonló, vagy még szebb eredményeket ünnepelhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!