haon-sportoldal

2007.12.04. 05:59

Négy meccset játszik a Loki a héten

<p>Debrecen - Meccsdömping vár a DVSC-TEVA alakulatára a héten, a Loki alkalommal lép pályára, ráadásul mindannyiszor hazai környezetben láthatják a szurkolók a bajnokcsapatot.</p>

Szerdán 13 órától a tavaszról előrehozott Ligakupa mérkőzésen a Nyíregyháza látogat a cívisvárosba, az örök rivális csapatot a Vágóhíd utcai stadionban fogadja a Loki. Ugyenezen a napon 15 órától a DVSC-TEVA azon játékosai, akik nem szerepeltek a Szpari ellen, az NB II-es Bőcs együttesével csapnak össze az Oláh Gábor utcai sportkomplexum műfüves játékterén.

Szombaton újabb két találkozót láthatnak majd a szurkolók: 13 órakor újra Ligakupa pontokért küzdenek piros-fehérek, a DVSC-TEVA riválisa a Honvéd gárdája lesz, a meccset előreláthatólag az Oláh Gábor utcai stadion centerpályáján rendezik. A Sport televízió által is közvetítendő mérkőzést követően 15 órától az NB II Keleti-csoportjában menetelő Szolnokot fogadja a Loki másik kerete a műfüves pályán.

A Ligakupa összecsapásokra jegyek elővételben már kaphatók a Tescóban és a Malomparkban található DVSC ajándékboltban 500 és 800 forintos árakon. A bérletek érvényesek a találkozókra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!