haon-sportoldal

2007.12.04. 14:09

Két idegenbeli fellépés előtt a DKSE

<p>Debrecen - A DKSE férfi kézisei szerdán este hat órától Balatonfüreden, a helyi NB I-es alakulat ellen játszanak a Magyar Kupában, vasárnap pedig az alapszakasz utolsó fordulójában Százhalombattára látogatnak.</p>

– Két igen fontos mérkőzés következik – olvasható Kovács Mihály  vezetőedző nyilatkozata a klub hivatalos honlapján.
– A kupában feltétlenül szeretnénk továbbjutni a legjobb 8 közé, és a bajnokságban is nyernünk kell, hiszen a pontokat vagy mi, vagy a battaiak viszik a következő körbe.

Ami a kupameccset illeti, a Balatoni KC a kezdeti gyengélkedés után kezd magához térni, így aztán egyáltalán nem számíthatnak könnyű kirándulásra a debreceniek, meg kell szenvedni majd a győzelemért, pontosabban a továbbjutásért, hiszen a döntetlen is a DKSE sikerét jelenit.
A szabály ugyanis úgy szól, hogy amennyiben két azonos osztályban lévő gárda küzd meg egymással, döntetlennél az idegenbenjátszó léphet a következő fordulóba.
– Győzni megyünk a Balaton partjára, akárcsak vasárnap Százhalombattára.
A Tatabánya elleni ikszet szeretnénk feledtetni, és ehhez az kell, hogy mindkét meccsen sikerélménynel gazdagodjunk – mondta Kovács Mihály.
A keret valamennyi tagja egészséges, és természetesen pályára léphet Frey Tamás is, aki az utóbbi két bajnokit eltiltás miatt hagyta ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!