haon-sportoldal

2007.12.21. 12:31

Újra hazai pályán a DVSC-Aquaticum

<p>Gőzerővel készül a DVSC-Aquaticum csapata a honi kézilabda bajnokság folytatására, a közelmúltban Dunaújvárosban sikerrel megvívott, 33–31-es Loki diadalt hozó felkészülési meccs után szombaton a Hódosban lépnek pályára a lányok.</p>

A szombati ellenfél Algéria nemzeti válogatottja lesz, a délelőtti találkozót még zártkapuk mellett vívják a felek, de a délutáni, 15.30-kor kezdődő összecsapásra már szeretettel várja a szurkolókat a DVSC-Aquaticum csapata – a mérkőzést ingyen tekinthetik meg az érdeklődők.

A Lokiban most láthatják először mérkőzésen az újonnan igazolt TemesBernadettet, viszont biztosan nem lép pályára a két áldott állapotban lévő játékos, Orbán Annamária és Madai Petra, Tánya Vorozscova, akire a térdproblémái miatt a közeljövőben műtét vár, illetve Benyáts Beatrix, aki operáció után lábadozik. A franciaországi világbajnokságon szereplő Szűcs Gabriella könnyített edzésmunkát végzett a héten, de szombaton az átlövő is magára ölti a piros-fehér mezt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!