haon-sportoldal

2007.12.11. 11:25

Galvao bizonyított - ötéves szerződés a jutalma

<p>Debrecen - Az ifjú brazil tehetség, Vinicius Galvao tudásával meggyőzte a DVSC-TEVA illetékeseit, így a dél-amerikai labdarúgóval ötéves szerződést kötött a debreceni bajnokcsapat.</p>

A mindössze 18 esztendős támadóval a brazil élvonal egyik legnagyobb múltú együttesében, a Grémióban nevelkedett, majd a Bayern München, a Torino, tavaly pedig a Reggina korosztályos csapataival készült. A brazil futballista a közelmúltban érkezett Debrecenbe, játszott több felkészülési mérkőzésen és részt vett a csapat edzésein, ahol meggyőzte a klub- és szakvezetőket, hogy érdemes leigazolni.

– A fiatal tehetségnek a felkészülés során kell bizonyítania, hogy az első keretben a helye, ha most még túl nagy lesz ez a kihívás a számára, akkor az NB III-as gárdában, a DVSC-DEAC alakulatában erősödhet, fejlődhet majd tovább – nyilatkozta a HAON-nak Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA cégvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!