haon-sportoldal

2007.11.26. 20:29

Véget ért a Beránek-éra

<p>Debrecen – Hétfőn délután tartotta igazgatói ülését a DVSC Futball Szervező Zrt., ahol a közel háromórás összejövetel végén kiderült, a decemberben még hátralévő három Ligakupa-mérkőzésre már nem Miroslav Beránek és Fieber Péter készíti fel a debreceni bajnokcsapatot, hanem a Herczeg András, Kondás Elemér, Mező József triumvirátus.</p>

Az ülésen az igazgatótanács tagjai meghallgatták Miroslav Beránek beszámolóját, illetve tudomásul vették, hogy a cseh szakvezető nem kívánja meghosszabbítani december 31-én lejáró szerződését – adta hírül a klub honlapja.

Köztudomású, Beránek az Újpest elleni meccs után elköszönt a játékosoktól, ezért az igazgatótanács tagjai úgy gondolták, hogy a következő néhány napban a Herczeg András, Kondás Elemér és Mező József hármas tartja majd az edzéseket.

Az igazgatósági ülést hétfőn este felfüggesztették, majd csütörtökön 17 órakor folytatják, amikor is szeretnének dönteni az új szakmai stábról.

- Boros Norbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!