HAON - Sport - MegyeII

2019.03.16. 20:29

"Valahol ilyen szezonkezdetben reménykedtem"

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II északi bajnokság 17. fordulójának szombati eredményei. Két edzőt nem sikerült elérni. Holnap egy meccs következik.

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II északi bajnokság 17. fordulójának szombati eredményei. Két edzőt nem sikerült elérni. Holnap egy meccs következik.

Egyeki SBSE–Nyírmártonfalva SE 4–0 (2–0)

100 néző Vezette: Pallai Zs. (Pocsai G., Szabó F.)

Egyek: Kalóz I. – Balogh M., Czikora K. (Kiss J.), Újvári K., Zsólyomi D., Torma S., Farkas Cs. (Len Sz.), Farkas Z., Kapás D. (Fekete T.), Len Á., Farkas 2Z. Edző: Farkas Zoltán.

Nyírmártonfalva: Fekete S. (Sándor K.) – Bodnár S.,Tóth T. (Havrilla I.), Szemán B., Kiss G. (Szemán T.), Tóth 2T., Dobrai G., Jónizs A., Bálega Cs., Konyári S. (Mandics I.), Szemán N. Edző: Konyári Sándor.

Gól: Farkas Z., Farkas 2Z., Zsólyomi D., Len Á. Jók: mindenki Ifi: 5–3.

Farkas Zoltán: Valahol ilyen szezonkezdetben reménykedtem. A mindig nagyon jó Nyírmártonfalvát magabiztosan vertük és talán nagyképűség nélkül mondhatom, hogy a 4–0-s eredmény rájuk nézve hízelgő. Külön öröm, hogy az U16-os és az ifi csapat is nyert. Ez egy visszaigazolás arra, hogy a télen valamit jól csináltunk. Hasonló folytatásban reménykedünk. Gratulálok a csapataink hozzáállásához.

Konyári Sándor (Később nyilatkozik)

Tiszacsegei VSE–Polgári VSE 1–0 (0–0)

150 néző Vezette: Szűcs L. (Katona D., Malmos N.)

Tiszacsege: Árva L. – Balogh A. (Borisz Sz.), Vénig A., Katona Cs. (Répási Gy.), Csurgó Á., Simon Z. (Nemes M.), Szabados M. (Bodnár M.), Draveczky L. (Jecs J.), Kovács A., Rézműves G., Csernik J. (Nagy Á.) Edző: Sallai Szabolcs.

Polgár: Bodolai B. – Murák K., Reszegi L. (Tóth K.), Tóth A., Csorba T., Nagy L., Bozsányi T. (Molnár G.), Bene L., Rédai N., Dobó V., Fink S. (Vankó Z.) Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Balogh A. Jók: mindenki Ifi: 0–2.

Lévai Vilibald: Köszönöm a csapatnak a hozzáállást, hogy betartották azt amit megbeszéltünk a mérkőzés előtt. Mindenki nagyon jól végezte a dolgát. A megbeszélt taktikai dolgokat maximálisan betartottuk. A középpályán, illetve a védelemben mutatott hozzáállás eredményezte azt, hogy a jó játékosokból álló Polgár mezőnyben nem tudott fölé nőni csapatunknak. Ez egy igazi szomszédvárak közötti rangadó volt, ahol most a szív győzedelmeskedett. Köszönjük a sportszerű játékot Polgár csapatának és további sok sikert kívánok nekik.

Kövér Zsolt (Később nyilatkozik)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!