HAON - Sport - MegyeII

2018.09.15. 21:37

„Sok mindenen el kell gondolkodnunk”

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II északi bajnokság 5. fordulójának szombati eredményei. Vasárnap csak két mérkőzés várható.

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II északi bajnokság 5. fordulójának szombati eredményei. Vasárnap csak két mérkőzés várható.

Józsa SE–Polgári VSE 0–4 (0–3)

50 néző Vezette: Dávid A. (Forgács K., Kövér T.)

Józsa: Goron B. – Szilágyi I., Iványi D., Bazsó O. (Vecsei J.), Papp R., Molnár S., Borbíró D., Bucskó I., Lukács L., Szabó G., Brehószki B. (Babics A.) Edző: Szabó László.

Polgár: Bodolai B. – Vaszilkó A., Tóth A., Berki A., Csorba T., Nagy L., Sebők G., Murák K., Bene L., Bozsányi T., Dobó V. (Szarka Z.) Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Dobó V.(2), Csorba T., Vaszilkó A. Jók: Senki, illetve Mindenki Ifi: 2–1.

Szabó László: Minden edző rémálma az, hogy az első percben gólt kapjon, majd tíz perccel később egy büntetőhöz juttattuk az ellenfelünket. Szakmai hiányosságomnak tartom, hogy a csapatot ezután nem tudtam visszahozni a mérkőzésbe. A csapat meghatározó játékosaitól sokkal nagyobb alázatot várok el.

Kövér Zsolt: Gratulálok játékosaimnak a fegyelmezett játékért. Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. Ha a második félidőben az utolsó passzoknál egy kicsit jobban koncentrálunk, hét-nyolc gólos nagy arányú győzelem is születhetett volna.

Egyeki SBSE–ÚGYSE 1–1 (0–0)

100 néző Vezette: Kovács Á. (Vadon T., Buczkó B.)

Egyek: Domonkos B. – Czikora K., Lipták M., Zsólyomi D., Torma S. (Len Á.), Len Sz., Csala R. (Balogh K.), Farkas Z., Újvári K., Farkas A. (Farkas Cs.) Edző: Farkas Zoltán.

Újszentmargita: Áfra T. – Visegrádi D., Burkó Z., Lakatos T. (Burkó T.), Vénig A., Puzsár A. (Koroknai B.), Szabados M. (Kádár K.), Visegrádi P., Nagy Cs. (Szabó I.), Zsiga R., Rédai N. Edző: Varga Gábor.

Gól: Len Sz., illetve Zsiga R. Jók: Senki, illetve Rédai N., Vénig A., Zsiga R. Kiállítva: Farkas L., illetve Burkó Z. Ifi: 8–1.

Farkas Zoltán: Összességében el kell ismernem, hogy ránk nézve hízelgő az egy pont. Sajnos nem tudtunk élni az előnnyel és a kiállításra is rosszul reagáltunk, inkább bennünket zavart meg az, hogy előnyben vagyunk. Ma még nem tudok örülni az egy pontnak, de holnap már lehet máshogy látom mert a Margita egy kimondottan jó játékosokból álló csapat és látszik, hogy mit akarnak játszani. Viszont nem tudok elmenni két vendégjátékos viselkedése mellett, ezek a Visegrádi testvérek. Minősíthetetlen, ahogy a mi játékosainkról beszéltek. Remélem egyszer belefutnak egy olyan játékvezetőbe, aki méltóképpen bünteti meg őket. Gratulálok az ifinek a fölényes győzelméhez és az U16-os csapatunk szomszédvári rangadó megnyeréséhez. További sok sikert kívánok Varga Gabi munkájához.

Varga Gábor: A mai mérkőzés 1–1-es döntetlennel végződött. Az egyeki csapatnak további sok sikert kívánok, nekünk meg sok mindenen el kell gondolkodnunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!