HAON - Sport - MegyeI

2017.06.04. 09:41

Megye I: bajnok a DEAC, búcsúzik a Téglás és a Polgár csapata

Hajdú-Bihar - Szombaton játszották a labdarúgó Megye I-es bajnokság zárófordulóját. Íme az eredmények.

Hajdú-Bihar - Szombaton játszották a labdarúgó Megye I-es bajnokság zárófordulóját. Íme az eredmények.

Nagyhegyes KSE–Kabai Meteorit SE 2–3 (0–1)

150 néző Vezette: Nagy T.(Pósa Zs., Nagy L.)

Nagyhegyes: Ferenczi T. – Tóth I.(Pallai Zs.), Bun R., Nagy K., Ungvári P., Varga D., Juhász Cs.(Percze R.), Duró G.(Patócs R.), Kis D., Abdulmaati I., Magyar A. Edző: Szalánczi Zoltán.

Kaba: Jónás B. – Varga P., Sarkadi A., Szabó B., Németi M., Tamás M., Kuhajda Cs., Jeges Z., Lázár R., Kiss R., Kovács M.(Plókai G.) Edző: Kiss Lajos.

Gól: Percze R. (2), illetve Kovács M. (3) Jók: Mindenki, Kovács M. a mezőny legjobbja. Ifi: 5–1.

Szalánczi Zoltán: – Nem értük el.

Kiss Lajos: – Bármilyen furcsa is kimondani, de megérdemelt győzelmet arattunk. Védekezésünk jól működött, ha pedig hibáztunk Jónás Bence Bravúrral védett. Elől pedig Kovács Martin hatékonyan használta ki a lehetőségeket. Büszke vagyok arra, hogy ezekkel a játékosokkal dolgozhattam, több lettem általuk és remélem, én is segítettem az ő fejlődésüket. Hiányozni fogtok srácok! Mikor felkértek a felnőtt csapat edzői feladataira, az volt a célom, hogy visszajuttassam a csapatot az első osztályba és ott bent is maradjon a gárda. Ez sikerült, így most átadom a helyem, úgy érzem, elvégeztem a munkám, leraktam egy jövőben sikeres csapat alapjait. Hogy az alapból épül-e ház, az már nem az én dolgom. Tizenhét év edzősködés után most kicsit pihenni szeretnék. Köszönöm mindenkinek, aki segített, támogatott a munkám során. Hajrá Kaba! Ma is, holnap is, örökre is!

Hajdúszoboszlói SE–Berettyóújfalui SE 1–1 (0–0)

80 néző Vezette: Buczkó B.(Mező S., Kertész F.)

Hajdúszoboszló: Csobán I. – László R., Márton D., Kovács Gy.(Csuka T.), Kálmán Z., Pap L.(Butor Cs.), Éder G., Kunkli B.(Galgóczi P.), Szabó B.(Mester M.), Szabó G., Éles Z.(Pintér P.) Edző: Sarkadi Zoltán.

Berettyóújfalu: Virányi G. – Kardos I.(Sustyák D.), Nagy R., Jancsó A.(Békési D.), Nagy B., Nagy D., Nagy T.(Szabó P.), Polonio-Guierrerio J., Takács Z., Sándor Sz., Szabó G.(Szitkó R.) Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Galgóczi P., illetve Sándor Sz. Jók: Mindenki, illetve Mindenki. Ifi: 2–0.

Sarkadi Zoltán: – A második félidei játékunk alapján rászolgáltunk a döntetlenre. Gratulálok Erdei Pistinek és az Ifi csapatnak az ezüst éremhez! Minden csapatnak jó pihenést kívánok a nyári szünetben!

Szitkó Róbert: – Először is szeretném megköszönni a Kabának a nagyon sportszerű hozzáállását! Kevés csapat tette volna meg az utolsó fordulóban. S egyben gratulálok a csapatomnak a mai mérkőzésen nyújtott teljesítményéhez, ahol győzelmet érdemeltünk volna. Személy szerint a harmadik helyezésünket egy jó barátomnak, Szepesi Györgynek ajánlom, akinek ma van a születésnapja és minden olyan embernek, aki a Berettyóújfalunak szurkol!

Debreceni EAC–Téglási VSE 10–1 (7–0)

300 néző Vezette: Pál G.(Gáti Cs., Jóni T.)

Debrecen: Sáfár P. – Vékei N.(Kökényesi Á.), Ménes M., Balás V.(Szarka J.), Csák Zs., Csörgő K., Révai Z.(Sütő B.), Kincses D.(Németh G.), Simonka R.(Ozsváth J.), Madar Cs., Barabás Z.(Posta N.) Edző: Sáfár László.

Téglás: Nagy M. – Hadházi R., Danó N., Dobrán T., Sigér S., Pelles T., Deák D., Danó Zs., Kapusi J.(Szilágyi J.), Fejes I., Nagy Cs. Edző: Szabó Imre.

Gól: Csörgő K. (5), Csák Zs. (2), Barabás Z. (2), Posta N., illetve Fejes I. Jók: Mindenki. Ifi: 5–1.

Sáfár László: – Gratulálok a csapatomnak a gólzáporos győzelemhez! Éltünk az alkalommal és megnyertük a bajnokságot. Tulajdonképpen borítottuk a papírformát, hiszen nem sokan számítottak a mi elsőségünkre a bajnokság elején. Sok buktató volt ebben az évben, de szerencsére jól jöttünk ki belőle, s sikerült behúzni a bajnoki címet. Lassan a bajnoki címhez rendelt pólók is megérkeznek. Köszönjük mindenkinek, aki egy kicsit is hozzá tett az idei szereplésünkhöz, különösen a szurkolóinknak! Büszke vagyok rátok, srácok!

Szabó Imre: – Később nyilatkozik.

Nyíradony VVTK–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 4–2 (2–1)

300 néző Vezette: Puskás Z.(Németh M., Prezenszki M.)

Nyíradony: Bákonyi N.(Kapitány K.) – Kerecsen J.(Szabó T.), Tömöri L.(Bodnár P.), Daru I., Gyurina J.(Takács A.), Mercs J., Baranyi B.(Gáll F.), Gyügyei Z.(Rózsa O.), Pataki E., Vasas T., Furó Zs.(Szilágyi D.) Edző: Orosz János.

Hajdúsámson: Bíró T.(Zoványi G.) – Mertin L., Gyöngy T., Papp M., Kubán Z., Béke F., Halász Z., Mertin D.(Csatári D.), Molnár Á., Biri B.(Varga S.), Szabó B. Edző: Halász Zoltán.

Gól: Kerecsen J. (2), Gyügyei Z., Pataki E., illetve Szabó B., Halász Z. Jók: Az egész csapat, illetve Gyöngy T. Ifi: 5–1.

Orosz János: – Amit a mai mérkőzésen meg kellett tenni, azt megtettük, de sajnos ez kevés volt, de fájó szívvel gratulálnom kell a DEAC csapatának. Ha nem is voltak jobbak, mint mi, de a tabella harminc forduló után nem hazudik. Szeretnék gratulálni az U16-os csapatomnak a Bajnoki címhez és szeretném megköszönni a vezetők és a szurkolók egész éves támogatását! Köszönjük a Napló sportszerkesztőségének az éves munkáját!

Fotó: Szilágyi Ákos

Halász Zoltán: – Egy kiegyenlített mérkőzést játszottunk, ahol nagyon sokat állt a játék. Az ellenfelünk a kapuk előtt határozottabb volt, így otthon tudta tartani a három pontot. Gratulálok a Nyíradonynak! Jövőhét vasárnapra várunk mindenkit a Nagyerdei Stadionba a Megyei Kupadöntőre!

Polgári VSE–Hosszúpályi SE 4–5 (0–2)

100 néző Vezette: Dobi Zs.(Katona D., Jánvári M.)

Polgár: Bodolai B. – Reszegi L.(Tóth K.), Pöstényi I., Áfra T., Polonkai L., Molnár D., Csorba T., Tóth M.(Molnár G.), Bolgár D., Nagy M., Szitai Z. Edző: Szőke Ferenc.

Hosszúpályi: Fejér G. – Lakatos K., Nagy Sz., Bencsik A., Apagyi R.(Lakatos K.), Kun Á., Horogh F., Olajos G., Fábry D., Bagi T., Purguly E. Edző: Darnai József.

Gól: Csorba T. (2), Polonkai L. (2), illetve Olajos G., Bagi T., Purguly E., Nagy Sz. (2) Jók: Az egész csapat, illetve Az egész csapat, Nagy Sz. a mezőny legjobbja. Kiállítva: Polonkai L., Molnár G., illetve Purguly E. Ifi: 7–4.

Szőke Ferenc: – Huszonöt évet voltam igazolt játékos, de ilyen játékvezetést még az életben nem láttam. A játékvezető a mérkőzés végén döntötte el a mérkőzést.

Darnai József: – Ezen az utolsó fordulón megjártam a csapatommal a mennyet és a poklot. Első félidei 2–0-s vezetés után, második félidő negyven perce rémálom volt. Az utolsó öt percben bizonyították a játékosaim, hogy nagyszerű sportolók. 4–2-ről fordították meg 4–5-re a mérkőzést. Nyilatkozataim során soha nem szoktam se az ellenféllel, se az ellenfél vezetőjével foglalkozni, de mégis meg kell két ellenfél edzőről véleményt alkotnom. Az egyik, amit a Nyíradony–Hosszúpályi mérkőzésen, amit a nyíradonyi edző nyilatkozott, az egy szemet szedet hazugság volt. Sajnálom azokat a jó képességű Nyíradonyi játékosokat, egy komoly szakemberrel annak a huszonnégyes keretnek huszonnégy ponttal kellett volna megnyerni a bajnokságot. A másik csapat a Monostorpályi zöldfülű edzője, úgy gyanúsított meg minket és a Sárrétudvarit, hogy ott sem volt a mérkőzésen. Szégyellje magát ő is! A Hosszúpályi–Monostorpályi viszony olyan, mint egy kajak kettő, csak ők mindig a második beülőben ülnek. És még valamit: estével kell számolni a ludakat.

Monostorpályi SE–Derecskei LSE 5–1 (1–1)

300 néző Vezette: Erdályi T.(Jánvári T., Szabó F.)

Monostorpályi: Szabó A.(Sallai J.) – Nyilas Sz.(Kiss G.), Patka J., Bereczky B., Tapoti J.(Rózsa N.), Gellért M., Cseke B., Tóth A., Lakatos Zs., Bodnár I.(Bodnár L.), Dorogi Gy.(Jávorszky J.) Edző: Kaszás János.

Derecske: Kádár B. – Vadász I., Szilágyi M., Szűcs Z., Burkus D., Papp Á., Alimán J.(Kiss S.), Gali V., Okos T.(Trembeczki M.), Sólyom M., Fekete B.(Kovács B.) Edző: Szép Sándor.

Gól: Bereczky B. (2), Dorogi Gy., Bodnár I., Kiss G., illetve Papp Á. Jók: Az egész csapat, illetve Sólyom M. Ifi: 5–6.

Kaszás János: – Végig fölényben játszottunk a mai mérkőzésen és ez most gólokban is megmutatkozott! További sok sikert kívánok a Derecske csapatának! Köszönöm szépen a tavaszt az egész csapatnak! Köszönöm az önkormányzatnak, a szakácsoknak és mindenkinek, aki támogatta a csapatot! Rózsa Norbertnek sok sikert kívánunk a civil életben!

Szép Sándor: – A mai mérkőzésen a játék minden elemében, de legfőképpen akaratban múlt felül minket a hazai csapat és tartotta otthon a három pontot. További sok sikert kívánunk a Monostorpályinak! Köszönöm a csapatnak az egész éves teljesítményét! Illetve köszönöm mindenkinek, aki bármiben is segített minket ebben a szezonban!

Sárrétudvari KSE–Hajdúnánás GB. FK 3–2 (1–2)

250 néző Vezette: Török Z.(Gyarmati I., Árva A.)

Sárrétudvari: Kiss B. – Rozsik K., Juhász B., Nagy T., Balogh R.(Vass A.), Kelemen L., Vass Á.(Szabó T.), Tóth N.(Tiszai G.), Szűcs P., Füleki B., Erős L.(Gál M.) Edző: Bodó Lajos.

Hajdúnánás: Edző: Daróczi Péter.

Gól: Balogh R., Szűcs P., Vass Á. Jók: Az egész csapat, Vass A., Balogh R. a mezőny legjobbjai. Ifi: 4–2.

Bodó Lajos: – A mérkőzés elején a hajdúnánásiak ránk ijesztettek. Két gólos vezetést szereztek, mert a pontrúgásokat nem jól kontrolláltuk, de aztán nagy akarásunknak köszönhetően a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést. Köszönjük a Daróczi Péter, barátom csapatának a sportszerű hozzáállást, és az Ifi csapatunknak is, hogy a Bajnoki cím tudatában is meggyőző játékkal múlták felül ellenfelünket! Nagyon boldog vagyok, hogy győztes meccsen tudtunk elbúcsúzni két remek futballistától, Balogh Rajmundtól és Vass Andrástól. Sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban! A bajnokságban elért hatodik helyünket nagyon értékesnek tarom, annál is inkább, mivel a szezonban ősszel és tavasszal is új csapatot kellett építenem. Teljesítményünkre a jövő hét végén a Nagyerdei Stadionban tehetjük fel a koronát. Kérjük szurkolóinkat, hogy jöjjenek be és buzdítsák a csapatunkat, hogy harmadjára is sikerüljön elhódítanunk a Megyei Kupát!

Daróczi Péter: – Később nyilatkozik.

DASE–Hajdúdorog SE 4–2 (0–1)

30 néző Vezette: Gálfi F.(Kovács Z., Pocsai G.)

Debrecen: Dobó L.(Faragó Á.) – Kiss L., Rácz N., Tornyai V., Pálmai Cs., Németh K.(Szalóczi Z.), Gál T., Dobos Á.(Barcza Á.), Pazonyi A.(Molnár B.), Szatmári P.(Pázmándi D.), Horváth P.(Dér I.) Edző: Dér István.

Hajdúdorog: Tóth Z. – Dálnoki Zs.(Balla K.), Oláh T., Juhász T., Kovács A.(Pálóczi T.), Simicsku I., Szabó Z.(Franczel R.), Kiss A., Pogácsás J., Máté I., Franczel P.(Gurbán A.) Edző: Juhász Bertalan.

Gól: Molnár B., Tornyai V., Kiss L., Szalóczi Z., illetve Simicsku I., Franczel R. Jók: Az egész csapat.

Dér István: – A múltheti játék miatt a fiúk adósak maradtak nekem és saját maguknak is. Jó tudni, hogy van bennünk önbecsülés, mivel nyertünk és jól játszottunk. Az Ifjúsági csapat a harmadosztályban negyedik helyezést ért el és ők alkotják a felnőtt csapatnak a hetven százalékát. A következő idényre reményeim szerint ez be fog érni. Ezúton szeretnék gratulálni a DEAC-nak a bajnoki címhez és a DEAC női teniszcsapatának az ismételt győzelméhez!

Juhász Bertalan: – Később nyilatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!