HAON - Sport - DVSC

2019.03.28. 16:37

Egy hét alatt ismét három Loki-meccs!

Debrecen - Egy hét bajnoki szünetet követően folytatódik a hajsza az OTP Bank Ligában és a Magyar Kupában egyaránt.

Debrecen - Egy hét bajnoki szünetet követően folytatódik a hajsza az OTP Bank Ligában és a Magyar Kupában egyaránt.

A DVSC először a címvédő Mol Vidi otthonában lép pályára szombaton este fél nyolctól. A mérkőzésre elővételben már kaphatók az 1500 forintos vendégbelépők a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon. Klubkártya nem szükséges a jegyvásárláshoz, személyes adatok megadása (regisztráció) viszont kötelező. Az új sóstói stadion kapuja és a vendégpénztár is 18 órakor nyit, ahol már 2500 forintba kerülnek a vendégjegyek.

A bajnoki összecsapást követően a Loki Mezőkövesdre látogat a Magyar Kupa 10. fordulójának visszavágójára. Kedden este fél nyolctól indul útjára a labda a fürdőváros stadionjában, ahol a DVSC Zsóri góljának köszönhetően előnnyel várhatja a négy közé jutásért vívott mérkőzést. Az 500 forintos vendégjegyeket március 29-től lehet elővételben megvásárolni szurkolói kártya megadásával a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon. Kedden este a stadion 19 órakor nyit, ahol már regisztráció nélkül lehet belépőket váltani.

A harmadik „akadályt” az MTK jelenti majd a Loki számára, amely április 6-án, szombaton 17 órától fogadja ellenfelét hazai pályán. A regisztrációt nem igénylő mérkőzésre már megvehetők a belépők online a Nagyerdei Stadion honlapján vagy a DVSC ajándékboltjában.

- DVSC -


[related-post post_id="4186721"]

[related-post post_id="4185827"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!