HAON - Sport - DVSC

2018.12.08. 19:14

„Okosan és óriási lelkesedéssel játszottak a srácok”

Debrecen – A DVSC vs. Budapest Honvéd (2-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Supka Attila értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. Budapest Honvéd (2-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Supka Attila értékelte a látottakat.

Herczeg András: Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy fiatal gárda, szívük is a helyén volt, okosan és óriási lelkesedéssel játszottak a srácok, több helyzetünk volt, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A szurkolóknak köszönöm az egész éves buzdítást, sokat segítettek nekünk. Remélem, mi is megháláljuk. Egyre jobban egymásra talál a csapat és a szurkolás. Nagy szükségük van a srácoknak a buzdításra, hiszen fiatal a csapat.

Supka Attila: Nem erre számítottunk, mint amit a mérkőzéstől kaptunk. Egyenlő ellenfelei voltunk a Lokinak. Meg voltak a helyzeteink, hogy ezt a meccset ikszre hozzuk, vagy a második félidőben megnyerjük. A rögzített helyzeteket nem tudtuk levédekezni. A második félidőben igyekeztünk levédekezni a kontrákat, ez egyszer-kétszer sikerült, máskor nem. A helyzet kihasználásunk nem jó. Sok a hiányzó a csapatból, Danilo lendülete hiányzott, a védők közül Barát Botond.


[related-post post_id="4075152"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!