HAON - Sport - DVSC

2018.10.22. 09:05

Csodagóllal nyert a Loki

Debrecen - Bódi Ádám szögletből csavarta be a kapuba a labdát a ráadásban, ezzel megnyerve a találkozót a DVSC-nek.

Debrecen - Bódi Ádám szögletből csavarta be a kapuba a labdát a ráadásban, ezzel megnyerve a találkozót a DVSC-nek.

A Debrecen a hosszabbításban, Bódi Ádám szögletből szerzett góljával 2–1-re győzött a Nagyerdei Stadionban a Paksi FC ellen az OTP Bank Liga szombati, 11. fordulójában.

A kezdeti puhatolózás után belendültek a piros-fehérek, akik futószalagon szállították a helyzeteket. Az 5. percben Ferenczi fejelt a védők mellett kiugró Könyves elé, azonban Nagy Gergely időben mentett. Rögtön utána Bódi adott remek labdát Tő­zsérnek, aki kisodródva, 6 méterről a paksi kapusba lőtt. A 9. minutumban Kusnyír ugratta ki Könyvest, aki miután kicselezte Nagyot, elesett, de Karakó játékvezető nem ítélt büntetőt.

A 23. percben aztán megszerezte a vezetést a Loki, Tőzsér szögletét Pávkovics fejelte a kapuba. Még a szünet előtt Bódi 20 méteres szabadrúgása centiméterekkel ment el a léc fölött.

Izgalmas végjáték

A második félidőben ott folytatta a DVSC, ahol abbahagyta: az 52. percben Haris jó 25 méterről eresztett el egy bombát, Nagy a lécre ütötte a labdát. A szünetben csereként beállt Takács előtt is adódott egy nagy ziccer, ám a csatár a kapu fölé fejelt.

A 68. percben Kusnyír beadását Szécsi fejelte a bal kapufára. Nem sokkal rá egyenlített a Paks egy sarokrúgásból, a hosszún Simon lőtt Nagy Sándor kapujába.

A folytatásban is adódtak helyzetek mindkét csapat előtt, mégis úgy tűnt, marad az 1–1. Azonban a 93. percben Bódi Ádám szögletből kilőtte a hosszút, ezzel megszerezve a 3 pontot a Debrecennek.

HBN


DVSC–Paks 2–1 (1–0)

Nagyerdei Stadion, 2719 néző. Vezette: Karakó (Theodoros, Vígh-Tarsonyi)

DVSC: Nagy S. – Kusnyír, Pávkovics, Kinyik, Ferenczi – Bódi, Haris, Tőzsér, Varga K. (Jovanovic, 61.) – Szécsi (Avdijaj, 87.), Könyves (Takács, 46.)

Paks: Nagy G. – Kulcsár, Fejes (Lenzsér, 45+1.), Gévay, Báló – Egerszegi, Papp, Bertus – Haraszti (Bartha, 67.), Hahn (Simon, 72.), Remili

Gól: 1–0 Pávkovics (23.), 1–1 Simon (75.), 2–1 Bódi (93.)

Sárga lap: Kulcsár (17.), Haraszti (37.), Ferenczi (40.), Könyves (43.), Varga K. (55.), Lenzsér (67.), Gévay (72.)

Mesterszemmel

Herczeg András: A Paks igazolta jó hírét, nagyon jó csapat. Az első félidőben nagy taktikai csata folyt, sikerült megszerezni a vezetést. A második játékrészben kaptunk egy gólt, ez megzavarta a csapatot. A végén Bódi Ádám jó rúgótechnikájának köszönhetően szép gólt szerzett, és sikerült megszerezni a győzelmet.

Csertői Aurél: Az első negyedórában hibát hibára halmoztunk. A második félidőben megújultunk, voltak helyzeteink, sikerült gólt rúgni. A végén ellenfelünk megbüntetett bennünket.


[related-post post_id="4024673"]

[related-post post_id="4024520"]

[related-post post_id="4024324"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!