HAON - Sport - DVSC

2018.06.08. 16:52

Árverést szervez a DVSC a kis Alettáért

Debrecen - A DVSC Esport egy dedikált Loki-mezzel segítene a leukémiás kislánynak - írja a <a href="https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/jotekonysagi-arveres-nyeste-alettaert" target="_blank">dvsc.hu</a>.

Debrecen - A DVSC Esport egy dedikált Loki-mezzel segítene a leukémiás kislánynak - írja a dvsc.hu.

Aletta 2009-ben született teljesen egészségesen. 2013-ban diagnosztizálták nála a leukémiát. Első alkalommal kemoterápiás kezelést kapott. Mindenki bízott a sikerben. A betegség azonban újra felütötte a fejét, így újabb kemoterápia és csontvelő transzplantáció következett. Harmadszorra idegen transzplantációra volt szükség, melyet ismét kemoterápia előzött meg.

Alcsi háromszor már legyőzte a betegséget, azonban két hete (negyedszerre) ismét leukémiát diagnosztizáltak a vérében. Sajnos kemoterápiát már nem kaphat, nem bírná a szervezete. Az egyetlen megoldást egy kísérleti kezelés jelentené, amelyet Bécsben végeznének el. Ezt az OEP egyáltalán nem támogatja. A kezelés lényege az, hogy az első kiutazás alkalmával vért vesznek Alcsitól, amit lefagyasztanak, majd elküldik az Amerikai Egyesült Államokba, ahol egy laboratóriumi eljárással "felokosítják" a fehérvérsejteket. A második kezelés alkalmával Bécsben ezt visszajuttatják Aletta szervezetébe. A kezelt fehérvérsejtek felveszik a harcot a kóros sejtekkel és elpusztítják azokat. Így újabb gyógyszeres kezelés nélkül lehetne eredményt elérni.

A DVSC Esport egy, a Loki labdarúgócsapata által dedikált Jovanovic-mezt ajánl fel árverésre. A befolyt összeget a beteg kislány és családja kapja.

A kezdő licit 50 ezer forint.

Várják azon magyar profi labdarúgó klubok, illetve Esport-szakosztályok csatlakozási szándékát, akik segítenék, támogatnák Aletta felépülését.

Kérik a szurkolókat, ha lehetőségük van rá, licitáljanak a mezre a DVSC Esport hivatalos Facebook-oldalán, ahol a poszt alá várják az ajánlatokat.

Licitálni június 24-ig lehet.

Azon szurkolók, klubok, cégek, akik egyéb összeggel kívánják támogatni Aletta felépülését, megtehetik a cikk legalján olvasható bankszámlaszámon. Megjegyzésbe tüntessék fel: DVSC Esport.


Adatok:

Gyermek neve: Nyeste Aletta

Szül: Eger, 2009.11.23.

Diagnózis: ALL magas malingitás, recidiva

Lakcím: 3400 Mezőkövesd Pacsirta utca 53.

Telefonszám: +3670-369-90-50

Bankszámlaszám: 54200094-15098201 Bükkalja Takarékszövetkezet

Bankszámla tulajdonos: Nyeste-Turóczi Aletta


[related-post post_id="3874496"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!