HAON - Sport - DVSC

2018.02.22. 11:21

DVSC: lehet, nem lesz annyira sikeres a tavaszi szezon

Debrecen - Bényei Balázs reméli, a Balmaz ellen közönségszórakoztató játékkal szerzik meg a három pontot.

Debrecen - Bényei Balázs reméli, a Balmaz ellen közönségszórakoztató játékkal szerzik meg a három pontot.

Szurkolói ankétot tartott a DVSC a Red and White sörözőben szerdán, ami a Nagyerdei Stadionban található. A viszonylag kevés ember előtt lezajlott eseményen Róka Géza cégvezető, Herczeg András vezetőedző, a jobbhátvéd, Bényei Balázs és az új kapus, az egyszeres szlovák válogatott, Tomás Kosicky vett részt.

Róka Géza | Fotó: Molnár Péter

Jól indult az este, mert a kivetítőn az őszi szezon összes gólját levetítették, a jelenlévők tapsa közepette. Nem véletlen mondta azt Róka Géza, hogy méltán lehetünk büszkék a gárda őszi teljesítményére. A cégvezető szerint nagyon jó teljesítményt nyújtott ősszel a csapat, várakozáson felülit, nagyon bízik benne, a folytatás is hasonló lesz az őszi szezonban.

A harmadik hely

Az est egyik legfontosabb kérdése az volt, amit az egyik idősebb szurkoló tett föl: mire lehet képes ez a csapat a várakozáson felüli őszi szezon után.

Mint elhangzott, Herczeg András vezetőedző szeretné, ha sikerülne megtartani a harmadik helyet, de tudja jól, nagyon erős csapatokkal kell megvívni a dobogóért folytatott harcot. A tréner leszögezte, lehetséges, hogy nem lesz annyira sikeres a tavaszi szezon, mint az ősz volt, de kérte a drukkereket, akkor is álljanak a együttes mellett.

Herczeg András | Fotó: Molnár Péter

Bényei Balázs optimista volt, azt mondta, reméli, a Balmazújváros ellen közönségszórakoztató játékkal szerzik meg a három pontot.

Természetesen a nemrég eladott Bukta Csaba is szóba került, mint kiderült, Herczeg András is sajnálja, hogy a debreceni drukkerek nem láthatták a Loki felnőtt csapatában játszani.

HBN


[related-post post_id="3773499"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!