HAON - Sport - DVSC kézi

2019.03.04. 18:11

Madalina Zamfirescu nyártól hazájában folytatja

Debrecen - A román válogatott játékos két év után tér vissza hazájába – számolt be róla a <a href="http://dvsckezilabda.hu/madalina-zamfirescu-nyartol-hazajaban-folytatja/" target="_blank" rel="noopener">DVSC Schaeffler honlapja</a>.

Debrecen - A román válogatott játékos két év után tér vissza hazájába – számolt be róla a DVSC Schaeffler honlapja.

Madalina 2017 nyarán érkezett a DVSC-hez, ám egy súlyos bokasérülés miatt hosszú ideig volt kényszerpihenőn első debreceni szezonjában. Védekezésben így is csapatunk alapemberévé vált. Madalina végül főleg személyes okok miatt döntött úgy, hogy távozik.

„Büszkeséggel tölt el, hogy két évig a DVSC játékosa lehettem” – mondta el a Loki honlapjának Madalina Zamfirescu. „Először játszottam az országomon kívül, de hamar befogadtak, rengeteg barátra tettem szert. Soha nem fogom elfelejteni a fanatikus debreceni szurkolókat. Nagyon nehéz döntést hoztam, amikor úgy döntöttem, hogy távozom. Rengeteg nehézségen mentem keresztül az elmúlt másfél évben. Sajnos sokszor voltam sérült, ezért a játék sem úgy ment, ahogy elvártam volna magamtól. A legfőbb indok azonban, hogy hiányzott a családom! Mindenkinek köszönetet szeretnék mondani az itt töltött időszakért, és megígérem, hogy mindig barátként fogok visszatérni Debrecenbe!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!