HAON - Sport - DVSC kézi

2019.03.21. 20:06

DVSC Schaeffler: a sok hiányzó ellenére is tartotta magát a csapat

Debrecen - Jó iramú meccsen kapott ki a DVSC a román élvonalban szereplő Nagybánya csapatától.

Debrecen - Jó iramú meccsen kapott ki a DVSC a román élvonalban szereplő Nagybánya csapatától.

Válogatottbeli kötelezettség, illetve sérülés miatt nem kevesebb, mint tíz játékos hiányzott a DVSC Schaeffler felnőtt keretéből a Nagybánya elleni csütörtöki felkészülési mérkőzésen – számolt be róla a klub honlapja. A Loki ezúttal alulmaradt, 34–31-re kaptak ki a piros-fehérek a Hódosban Imre Sportcsarnokban.

A foghíjas csapatot Nyíradonyból töltötte fel Köstner Vilmos, a már kedden, az Eger ellen is pályára lépő Varga Nóra mellett ezúttal Sopronyi Anett, Csáki Viktória és Siska Pálma is újra DVSC-mezt öltött.

A román élvonalban szereplő nagybányai csapat ellen remek iramú, kifejezetten jó mérkőzést játszottak a debreceni lányok. Vantara-Kelemen Éva, Bulath Antita és Anna Punyko tartást adott a csapatnak, de a többiekre sem lehetett panasz. Sopronyi Anett magabiztosan lőtte be a hétmétereseket, Varga Nóra bemutatott néhány bravúrt, így jól tartotta magát a DVSC. Nem az eredményen volt a hangsúly, ennek ellenére a gárda a hajrában még közel volt az egyenlítéshez, s bár végül 34–31-re nyert a Nagybánya, roppant hasznos mérkőzést játszottak Köstner Vilmos tanítványai.

HBN


DVSC SCHAEFFLER–HCM BAIA MARE (romániai) 31–34 (16–19)

DVSC: Varga N. – Varsányi 2, Punyko 8, Borgyos 2, Kelemen G., Bulath 4, Vantara-Kelemen 6. Csere: Virág K. (kapus), Siska, Szabó P. 1, Poczetnyik L. 1, Sopronyi 6 (6), Csáki 1.

Kiállítások: 6, ill. 4 perc

Hétméteresek: 8/6, ill. 1/1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!