HAON - Sport - DEAC

2018.06.16. 19:49

DEAC: Tóth Bence is aláírt

Debrecen - A mai napon hároméves szerződés kötött a DEAC kosárlabdacsapata Tóth Bencével.

Debrecen - A mai napon hároméves szerződés kötött a DEAC kosárlabdacsapata Tóth Bencével.

A 18 éves utánpótlás válogatott irányító tavaly ezüstérmet nyert a Debreceni Kosárlabda Akadémia junior csapatával, az U23-as csapatban pedig alapember volt a másodosztályban. Játékával Berényi Sándort is meggyőzte, négy alkalommal az első csapatban is pályára léphetett.

-Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen fiatalon szerződést kínált nekem a klub, és egyben óriási megtiszteltetés is ez számomra. Igyekszem meghálálni a bizalmat, és egyben köszönöm mindenkinek, aki támogatott abban, hogy eljussak idáig. Rengeteg munka áll még előttem, hogy megüssem az A-csoportos szintet, de keményen fogok dolgozni azért, hogy elérjem a céljaimat. Nekem tavaly minden első osztályú meccsen pályán töltött perc ajándék volt, kulcsszerep elsősorban az U23-as csapatban hárult rám, azt gondolom, hogy ez jövőre is így lesz, de mindent meg fogok tenni azért, hogy egyre több lehetőséget kapjak. –mondta élete első profi szerződéséről Tóth Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!