Otthonunk

2020.07.06. 00:02

Újgenerációs vízálló padlóburkolatok a DIEGO-ban

A padlóburkolatok világában megjelentek az újgenerációs vízálló burkolatok. A vinyl padlók egy ideje már hódítanak a vizes helyiségekben, most azonban megjelentek az SPC és az Organic padlóburkolatok is. Nézzük, mit is jelentenek ezek pontosan!

Modul vinyl padlóburkolat

A modul vinyl padlóburkolat legnagyobb előnye a vízállóság, így az erős páratartalomnak kitett helyiségekben, például konyhában, fürdőszobában vagy mosókonyhában is alkalmazható padlóburkolatként. Másik előnye, hogy élethűen tükrözi a fa- vagy kőburkolatok mintázatát, illetve akár más különleges mintákat. A modul vinyl padlóburkolat melegburkolat, magas járáskomforttal rendelkezik. Lerakása egyszerű, később pedig könnyen tisztán tartható.

SPC padló

Az SPC padló a vízálló padlóburkolatok legújabb generációja, amely a vinyl padlóburkolatokkal számos tulajdonságában hasonló termék, magas járáskomforttal rendelkezik a melegburkolatok komfortérzetével. Élethű dekorok és mintázatok jellemzik. A legfontosabb különbség az ásványi alapanyagban rejlik, amely merevebb, még kiválóbb méretstabilitással rendelkező terméket eredményez. Ennek köszönhetően alkalmazható nagyobb méretű üvegfelületek közvetlen környezetében, akár télikertekben is.

Organikus padló

Az organikus padlók organikus alapanyagokból (fából és szerves kötőanyagokból álló), környezetbarát módon előállított termékek. Egyesítik a biológiai alapanyagú és a vízálló padlók legkedvezőbb tulajdonságait, nem tartalmaznak PVC-t és lágyítóanyagokat. Élethű felületi struktúrák és kidolgozottság jellemzi, antisztatikus és antibakteriális felületi réteggel rendelkezik. Klikkrendszere könnyű lerakást és megfelelő kapcsolódást biztosít. Magas járáskomfortot biztosít a melegburkolatok komfortérzetével. Könnyen karbantartható, tisztítható.

Tekintse meg a DIEGO vízálló padló kínálatát Önhöz legközelebb, a debreceni DIEGO áruházban, a Balmazújvárosi út 4. szám alatt.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!