Solar-D Kft.

2020.03.12. 09:36

A siker érdekében két generáció életszemléletét ötvözték

Komplett szolgáltatással és több mint harminc év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött jutnak egyre előrébb a szerelő és kereskedelmi iparban.

A Solar-D Kft. épületgépészeti, szellőzés- és légtechnikai szereléssel, víz-gáz-fűtésszerelési anyagok és csőrendszerek, fittingek, szerelvények, valamint fajanszok szakkereskedésével foglalkozik. Már 1989 óta vannak jelen a debreceni épületgépészeti élet élvonalában.

– A vásárlókat áruházainkban szakértőink segítik a döntés meghozásában. Weboldalunkon és webshopjainkban a legmodernebb körülmények között válogathat bárki a széles termékválasztékból akár otthonról is. Szerelő iparunk végig támogatja ügyfeleinket a racionális döntések meghozatalában, főként a víz-gáz-fűtésszerelés kivitelezése alatt. Hiszünk abban, hogy az évek során összegyűjtött szellemi és üzleti tőke képessé tesz minket arra, hogy ügyfeleinknek műszakilag megalapozott, gazdaságos megoldásokat tudjunk nyújtani – mondta Pálocska-Nagy Éva, a Solar-d Kft. ügyvezetője.

Mindent a minőség érdekében

A Solar-D számára kiemelt jelentőséggel bír, hogy komplett szolgáltatást nyújtson. A cégtől nem csupán gépészeti munkákat és az ahhoz szükséges anyagot lehet beszerezni, hanem átvállalják a szakhatósági ügyintézéseket is. A technológiai fejlődés továbbá a környezettudatosság előtérbe helyezte a hagyományos termékválaszték bővítését, ezért elsők között kezdtek a napenergia hasznosítását lehetővé tevő napkollektorok és napelemek forgalmazásával foglalkozni. Ezek mellett öntözés-, klíma- és légtechnikai anyagok forgalmazása és beépítése is palettájukat színesíti. A cég saját kivitelező ipara mellett jó kapcsolatot ápol a város épületgépészeti kivitelező cégeivel és víz- gázszerelőivel, akiknek rendszeresen szakmai továbbképzéseket tartanak a legújabb gépészeti trendekről.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!