HAON - PR cikk

2018.07.02. 21:39

Dupla VB a Hotel Lycium****-ban

<strong>A sport és a VB-k jegyében telik majd július első két hete a belvárosi Hotel Lycium****-ban. </strong>

A sport és a VB-k jegyében telik majd július első két hete a belvárosi Hotel Lycium****-ban.

Azok, akik egy korsó frissen csapolt jéghideg sör mellett szeretnek szorítani kedvenc csapatuknak, a drinkbárban kialakított szurkolói klubban garantáltan megtalálják számításukat.

Nemcsak a szállóvendégeket, hanem a debrecenieket is várják a közös szurkolásokra, hiszen az izgalmasabb mérkőzések alkalmával kitűnő hangulatú szurkolói estek alakulnak ki.

Ha a vendégek a „sport” hevében netán megéheznének, könnyű ételek: saláták, szendvicsek, tapasok széles palettájáról kedvükre válogathatnak. A négycsillagos szálloda drinkbárjában a kávékülönlegességektől a különféle frissítő limonádékon és egzotikus koktélokon át a klasszikus alkoholos és alkoholmentes italokig bőséges a kínálat. A futballrajongók kivetítőn követhetik a VB eseményeit.

Dupla VB a Lyciumban

Ráadásként tegnap óta folyamatosan érkeznek a XXI. IHF női junior kézilabda - világbajnokság résztvevői is, hogy 2 héten keresztül az elegáns szálloda kényelmét és vendégszeretetét élvezzék. Érdekesség, hogy 6 junior csapat: az orosz, szlovén, koreai, chilei, kínai és izlandi sportolók a teljes szálláskapacitást lefedik. A lányokat speciális sportolói étrenddel erősítik a nagy megmérettetésekre.

Természetesen a kézisek is nagy érdeklődéssel követik a foci VB eseményeit, a szálloda kollektívája pedig drukkol a magyar kézilabdacsapatnak.

 

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!