HAON - PR cikk

2017.07.13. 13:17

Már kaphatók a Kodály Filharmónia Debrecen 2017/18-as évadára szóló hangversenybérletei

Nem állt meg az élet a Kodály Filharmónia Debrecen falai között: habár művészeik és munkatársaik közül sokan megérdemelt szabadságukat töltik, hosszú előkészületi munka után <strong>2017. július 3-tól kaphatók</strong> <strong>a 2017/2018-as évadra szóló bérletek. A régi bérletek megújítására 2017. augusztus 19-ig lesz lehetőség. </strong>

Nem állt meg az élet a Kodály Filharmónia Debrecen falai között: habár művészeik és munkatársaik közül sokan megérdemelt szabadságukat töltik, hosszú előkészületi munka után 2017. július 3-tól kaphatók a 2017/2018-as évadra szóló bérletek. A régi bérletek megújítására 2017. augusztus 19-ig lesz lehetőség.

Ebben az évadban is olyan fantasztikus tehetségű magyar és külföldi szólisták előadását élvezhetik majd, mint Bogányi Gergely, Szabadi Vilmos, Balog József, Oláh Vilmos, Nicolas Alstaedt, Káip Róbert vagy Roman Zaslavsky és sokan mások, olyan kiváló vendég együttesek játékát csodálhatják meg, mint a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, a Pannon Filharmonikusok, a Savaria Barokk Zenekar, az Óbudai Danubia Zenekar és az Artisjus-díjas Talamba Ütőegyüttes. Műsoron lesz többek között Stravinsky Petruskája, Csajkovszkij és Vivaldi hegedűversenyei, Beethoven és Mahler szimfóniái, Schubert Esz-dúr miséje és Respighi Római ünnepei is.

Akik bérletet vásárolnak mindamellett, hogy rendkívül kedvező áron hallgathatják a Kodály Filharmónia programjait, nem kerülhetnek olyan helyzetbe sem, hogy nem kapnak jegyet egy várva-várt koncertre, ugyanis a nagy érdeklődésnek köszönhetően rendszeresen teltházas produkciókat tudhatnak maguk mögött.

Váltsanak tehát bérletet a Kodály Filharmónia Debrecen 2017/2018-as évadra, hiszen klasszikusokkal színesebb a világ!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!