HAON - PR cikk

2015.05.11. 10:18

Péterfia Corner: prémium lakások és irodák a belváros szívében

Szauna, házimozi, étterem és kávézó teszi teljessé az egyedi és korlátozott számú ingatlanokat.

Szauna, házimozi, étterem és kávézó teszi teljessé az egyedi és korlátozott számú ingatlanokat.

Debrecen. Megújul Debrecen belvárosának egy újabb meghatározó épülete a Péterfia utca 2. szám (a tanítóképzővel szembeni magas épület).

PB Invest Kft. 2004-ben csinálta első lakópark ingatlan-fejlesztését, ahol 27 mediterrán típusú családi házat épített. Később egy-egy dolog ismétlése helyett a vállalkozás inkább mindig új kihívások felé fordult, így építettek multifunkciós bevásárló- és szolgáltatóközpontot, de magas felszereltségű wellness üdülőket is a Balatonon. Most pedig egy klasszikus nagyvárosi lakóépületet álmodtak meg irodákkal, szolgáltatásokkal Debrecen belvárosába.

Ideális helyválasztás

A PB Invest Kft. beruházásainál mindig alapvető szempont, hogy a megfelelő helyen az oda illő legideálisabb ingatlant valósítsák meg. Ezért is esett a választásuk a Péterfia utcai épületre, ami a cégvezetők szerint nagyon jó adottságokkal rendelkezik, ezért az elhelyezkedésnek megfelelő, színvonalas fejlesztést valósítanak meg.

Ékszerdobz a Nagytemplom szomszédságában

Mivel elhelyezkedésében a városképi szempontból egy meghatározó épületről beszélünk, ezért nem csoda, hogy hosszú tervezési munka és többszöri tervtanácsi egyeztetés után készült el a már beadott engedélyeztetési terv. A készülő beruházás minőségére pedig garanciát nyújt Bordás Péter tervező neve, aki többek között a Nagyerdei Stadion tervezője is volt. Valóságos kis ékszerdobozt varázsolunk a Nagytemplom szomszédságába - ígérik a beruházók.

A fejlesztés során a meglévő épületet szinte teljesen elbontják, csak a tartószerkezeti elemek egy részét hasznosítják majd. A PB Invest Kft. csak és kizárólag prémium minőségű anyagok felhasználásával építi majd újjá az épületet, így akár befektetési, akár lakócéllal, vagy irodavételi szándékkal vásárol nálunk ingatlant valaki, nem fog csalódni annak fenntarthatóságában, használati értékében és értékállóságában. A beruházás mottója: egyedi, megismételhetetlen, és korlátozott számú. Egyedi mert a szolgáltatások számában és színvonalában teljesen újszerű. Megismételhetetlen, mert központi elhelyezkedéséből adódóan egyszeri. Korlátozott számú, mert a város és vonzáskörzete szempontjából elenyészően kevés az a lakás szám, ami ebben a fejlesztésben a vevők rendelkezésére áll.

Elegáns prémium lakások, jól felszerelt irodák

A Péterfia Corner épület felső részében közel 21 lakóegység lesz. A prémium kategóriájú lakások amerikai konyhával, nappalival, 1-4 szobával, és többsége terasszal is rendelkezik. A belső udvarban intenzív zöldfelületű, több szinten rendezett tetőteraszokat alakítunk ki. A penthouse szinteken igazi nagyvonalú nagy alapterületű elegáns lakosztályok is lesznek, tágas teraszokkal. Alattuk két szinten prémium irodák helyezkednek el teakonyhával, tárgyalókkal. A földszinti részen központi recepció két oldalán egy étterem és egy kávézó kap majd helyet.

Ilyen máshol nincs!

Az alagsorban találhatóak azok a szolgáltatások, amik mindenképpen egyedivé teszik az épületet a leendő tulajdonosai számára. Ott lesz egy wellness központ szauna csoporttal, ahol a mindennapok fáradalmait nyugodt körülmények között lehet kipihenni. A társalgó, mozi szobával, biliárdasztallal, alkalmas baráti összejövetelek, szülinapok megrendezésére, meccsnézésre, mozizásra. A konditerem, pingpongasztallal az aktív lazításra vágyóknak ideális. E szolgáltatások amellett, hogy szállodai érzést nyújtanak az ott lakók számára, a hétköznapokban nagyon praktikusak abban, hogy házon belül megnöveljék az egyes lakások komfortját. Így a lakásokban nem vagy nehezen megoldható funkciók is hozzáadódnak az egyes lakóegységhez. Természetesen a ház, amellett hogy környezete számos parkolási lehetőséget kínál, rendelkezik a szükséges telken belüli parkolóval, amit 2 szinten teremgarázzsal, illetve önálló garázsokkal oldanak meg a beruházók.

Az eladó ingatlanokról, a vásárlásról, a tervekről és az építkezésről további részletes információkat a www.peterfiacorner.hu oldalon olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!