HAON - PR cikk

2015.02.11. 10:21

Támadás lúgosítással a szervezet elsavasodása ellen

Elege van már a gyomorsavból? Gyomorégésből? Méregtelenítene? Megszabadulna a felesleges kilóktól? Napközben minden ok nélkül fáradt? Lúgosítson az ön és családja egészségéért!

Elege van már a gyomorsavból? Gyomorégésből? Méregtelenítene? Megszabadulna a felesleges kilóktól? Napközben minden ok nélkül fáradt? Lúgosítson az ön és családja egészségéért!A test 70%-át víz alkotja, és nem mindegy, hogy milyen minőségű vízzel pótoljuk ezt.

Mindemellett rengeteg gyorsételt, szénsavas üdítőt fogyasztunk, mely a test elsavasodásához vezethet, és ez további problémákat vonhat maga után.

A jól ismert kínzó gyomorégés étkezés után jelentkezik. Rengeteg ember küzd ezzel napi szinten, mely jelentősen rontja az illető életminőségét A túlzott sav legfőbb okozói a stressz, a fentebb említett rengeteg szénsavas üdítő, gyorsétel stb. Ezek ugyanis megbolygathatják a test sav-lúg egyensúlyát és a savak túlnyomó többségbe kerülnek. A gyomornedv ekkor a normálnál irreálisan több savat tartalmaz.

Továbbá a felszedett plusz kilók a szervezetünk belső terének elsavasodásának a következménye. A szervezet úgy próbálja meg védeni a fontos szerveinket a savaktól, hogy zsírsejteket termel, ezzel tartja távol létfontosságú szerveinktől a savakat.

Ezeken túlmenően pedig az elsavasodott szervezetben található mérgek útjába állnak a tápanyagok felszívódásának, emiatt a test hormon- és egyéb kémiai vegyület létrehozó képessége romlik, ez a sejtek energiatermeléséhez elengedhetetlen lenne. Így a sejtek regenerálódását is visszafogja. Ez fáradságot és energiavesztést okoz, és még az öregedési folyamatokat is gyorsabbá teszi.

A test elsavasodása ellen és a szervezetünk egyensúlyának visszaállításért úgy tehetünk a legtöbbet, ha elkezdjük lúgosítani azt.

A szervezet lúgosítása segíthet az elsavasodás visszaállításában, mellyel egy sor kellemetlen tünettől kímélhetjük meg magunkat, és segíthet helyre állítani az egészségünket, visszanyerni újra a jó közérzetet és magas energiaszintet.

Tapasztalja meg a lúgosításának hihetetlen élményét! Emlékszik régen milyen energikus, pörgős volt? Milyen jól érezte magát nap közben? Mi hiszünk benne, hogy a egészségesnek és energikusnak születtünk.

Elérhetőségek:

Ingyenes házhozszállítás Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Nádudvar, Ebes, Nagyhegyes:

Tel.: +36 70 416 3698

Ingyenes házhozszállítás Püspökladány:

Tel.: +36 20 216 1870

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!