HAON - PR cikk

2014.07.31. 20:10

A jövő hűtőszekrénye már jelen van

Ma már el sem tudunk képzelni egy háztartást hűtőszekrény nélkül. Mi is lenne velünk nélküle…

Ma már el sem tudunk képzelni egy háztartást hűtőszekrény nélkül. Mi is lenne velünk nélküle…Le kellene mondanunk a friss zöldségekről, a hideg sörről és olyan finom egzotikus gyümölcsökről is, amelyeket távoli országokból szállítanak hazánkba. Nem véletlenül tartják nagyon sokan a hűtőszekrényt az emberiség egyik legnagyobb találmányának.

 

Már az őskorban is felmerült az igény az elejtett vad hűtésére, de akkoriban hűtőszekrények híján, a húsokat hóval és jéggel hűtötték. Később az ókori görögök és rómaiak az élelmiszerek tárolására földbe ásott jégvermeket használtak, majd a középkorban már pincékben és kutakban hűtötték az élelmet. Ahogy telt-múlt az idő egyre nagyobb igény mutatkozott a húsok, zöldségek, gyümölcsök, italok hűtésére, ami elindította a jégkereskedelmet és elkezdődött a hűtőberendezések feltalálásának az időszaka.

A jéggel, majd gőzzel működő „hidegcsináló gépet” végül az elektromos megoldás váltotta fel a 20. század elején és azóta karrierje töretlen. Ma már olyan hűtőszekrényeket is találhatunk a piacon, amely mobiltelefon segítségével jelez, ha kifogyott a tej, vagy figyelemmel követi, hogy milyen gyakran nyitogatjuk az ajtaját, így optimalizálva a hőmérsékletet. Mi jöhet még, ki milyennek képzeli el a jövő hűtőszekrényét? A Gorenje nagy hangsúlyt fektet a kutatásokra és fejlesztésekre, számára a kiváló minőség és a különleges dizájn a modern technológia. A márkát kiválóság megkülönböztethető tulajdonságával ruházza fel, betartva a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is. Az innováció, dizájn, egyszerűség és a környezetvédelem jelenti a Gorenje márka alappilléreit.

 

Az egészség a levegőben van

A levegő a bolygónk legnagyobb kincse, ez életünk motorja. Amikor a levegő tiszta, friss és tele van oxigénnel, felébreszti és működésre serkenti az érzékeket. Ennek az úgynevezett ionizációs folyamat az oka, amely a negatív töltésű ionokat - az anionokat - pozitív hatásokkal ruházza fel. Ezek a részecskék, apró légtisztítók, a természet védekező mechanizmusának a részei.

 

Intenzív szellőztető rendszer

 

Csak okosan...

 

„Made for iPod”

 

Retro öltözetbe csomagolt csúcsminőség

Azoknak is, akik a modern technológiát ötvözni szeretnék a retro stílussal, igyekszik a Gorenje kielégíteni az igényeit, és - számos világhírű designerrel együttműködve - piacra dobták a saját fejlesztésű RETRO hűtőszekrény sorozatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!